B-juniorit päättivät sarjan murskavoitolla!
Julkaistu: 26.09.2020 00.00

B-juniorit päättivät sarjan murskavoitolla!

Vepsun B-juniorit saivat lauantaina 26.9. pelatussa B1-divisioonan viimeisessä pelissä vieraita Oulusta, kun vastaan asettui OLS/OTP:n yhteisjoukkue. Oululaisilla oli ottelussa paljon pelissä, sillä joukkue taisteli sarjassa säilymisestä. Vepsulla puolestaan oli sarjapaikka varmistettu jo pari kierrosta sitten, ja toisaalta SM-karsintapaikka karannut tavoittamattomiin. Kotijoukkue halusi kuitenkin päättää sarjan positiivisissa tunnelmissa, ja Västervikin Nya Ehnvallenilla nähtiinkin todellinen VPS-show!

Ensimmäinen puoliaika eteni vielä melko tasaisissa merkeissä, mutta toisella puoliajalla ei jäänyt kenellekään epäselväksi, kumpi oli taitavampi, tehokkaampi ja nälkäisempi joukkue kentällä. Loppulukemiksi kirjattiin Vepsulle komea 9-2 (3-2) voitto! Akoon, Lucas ja Mike tekivät kukin kaksi maalia mieheen. Muista osumista vastasivat Iiro, Tony ja Vallu. Lopputulos tiesi sitä, että Vepsu ei hävinnyt sarjassa ainuttakaan kotipeliä. Vieraskentillä pistepotti ei karttunut ihan samaan tahtiin, näin ollen joukkueen loppusijoitus sarjassa on kuudes sija.

Pepen jäähyväiset

Päätösvihellyksen jälkeen nähtiin päivän tunteikkain hetki, kun joukkueen maalivahti Joni-Petteri "Pepe" Kuoppala pääsi joukkuekavereiden toimesta kultatuoliin jäähyväisten merkiksi. B-junioreiden tiimi ja koko seura haluavat kiittää Pepeä 12:sta vuodesta Vepsun paidassa, ja toivottaa tsemppiä tuleviin haasteisiin!


Kohti "maaottelua"

Vaikka sarjakausi on päättynyt, jatkuvat B-junioreiden pelit vielä ensi viikolla. Joukkue on saanut Suomen Palloliitolta kutsun Kuortaneelle harjoituspeliin 05-syntyneiden maajoukkue-ehdokkaita vastaan. Ottelu pelataan Kuortaneen Urheiluopistolla 1.10. klo:12.00 alkaen. Maajoukkue-ehdokkaiden riveissä nähdään VPS 05:stä ainakin Gabriel, Lauri ja Roni, joten tuttujakin on vastassa ja hieno tapahtuma edessä.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤