Kaksi peliä ja pari viikkoa lomaa harjoituksista.
Julkaistu: 16.07.2020 00.00

Viime viikolla 2011 syntyneet pelasivat pari peliä Nya Ehvallenilla kohdaten BK-48:n ja VIFK:n tytöt.

Ensimmäiseen peliin asteli tuttu vastustaja kun BK-48 asettui kentän toiselle puolelle. Ensimmäinen puoliaika meni aika tasaisissa merkeissä mutta meidän hallinnassa kuitenkin. Toiselle puoliskolle lisättiin prässiä ja tämä tuotti vaikeuksia vastustajan pelin avaamiseen. Todella kovaa työtä ja aktiivista pelaamista tytöiltä joten tulostaululle lyötiin loppuvihellyksen jälkeen 6-2 voitto meille.

10 minuutin huili ja toiseen peliin. Toisessa pelissä palikat loksati kunnolla paikoilleen ja tytöt mätkivät maaleja vastustajan verkkoon hyvällä tahdilla. Sama aktiivinen peli mitä ensimmäisessä pelissä pelattiin ja lisäksi armoton kaksinkamppailu toi selkeän ja ansaitun voiton meille. Lisäksi loistava maalivahtipelaaminen takasi lopulta 12-0 voiton.

Kuuden pelin jälkeen 2011 tytöt porskuttaa sarjan kärjessä maalierolla +34 :) :)

2010 tytöt ovat saaneet huilata koko kahden viikon tauon ajan.