pelit on pelattu tältä kaudelta
Julkaistu: 22.09.2020 00.00

pelit on pelattu tältä kaudelta

Kauden kaikki pelit paketissa ja hyvin mielin voidaan lopettaa pelikausi. Kaikki kolme joukkuetta pelasi 19 runkosarjan peliä ja yksi vielä 1/4 välierän mutta siellä tuli kovempi vastaan ja pelikausi päättyi myös Raidan osalta.

Vuotta vanhempien sarjassa pelattiin 10 runkosarjapeliä ja neljännevälierässä Sundom oli pikkasen parempi joten tässäkin sarjassa pelit päättyi ennen välieriä.

NorrvallaCupin peruuntumisen takia alueen joukkueet rupesi järjestämään omia miniturnauksia. Me osallistuimme kahdella joukkueella VIFK:n turnaukseen Fennia areenalla. Turnauksessa pelattiin juuri niin hyviä pelejä kuin odottaa saikin ja tasaista vääntöä oli joka pelissä. Toinen joukkue hävisi tiukasti pelejä ja toinen voitti. Finaalissa meidän toinen joukkue kohtasi Kraftin. Peli oli aika pitkälti meidän hallinnassa mutta niinkuin joskus urheilussa käy, se joka hallitsee voi myös hävitä. Kraft iski yhden maalin enemmän ja voitti kultamitallit kaulaan.

5.9 oli iso päivä monelle kun menimme tutustumaan kummipelaajiimme sekä tutustumaan edustusjoukkueen pukukoppiin. Miika ja Samba esittelivät meillä tiloja ja pojat eivät olleet hetkeekään hiljaa. Heidän olemuksestaan huomasi että nyt oltiin tärkeän asian äärelle. Tutustumisen jälkeen otettiin pikku reissu Junnuhallille missä kisailtiin sokkofutiksen parissa ja herkuteltiin pikkasen. Sitten oli vuorossa tietysti ehkä päivän kohokohta kun koko jengi marsittiin katsomaan edustuksen peliä.

Yksi kauden kohokohdista on vielä edessäpäin, nimittäin InterCup. Monelle pojalle ensimmäinen turnaus missä ollaan yön yli ja hotellissa :) :) Kiva reissu varmasti tulossa ja toivottavasti tämä antaa virtaa vaan lisää talvea ajatellen.

Harjoituksia jatketaan vielä ulkona niin kauan kun Monitoimiviheriöllä kenttiä on auki mutta syyslomalta jäädään tauolle ja ruvetaan tosissaan valmistautumaan seuraavaan kauteen joka alkaa 1.11.2020 :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤