Elokuu meni ihan hujauksessa.
Julkaistu: 26.08.2020 00.00

Elokuu meni ihan hujauksessa.

Kaikilla pojilla on ollut pelejä elokuun aikana ja reenejä vedetty ihan normaalisti. Parit reenit ollaan jouduttu perumaan kun pelit on sotkenut aikatauluja, mutta muuten ollaan Monarin nurmea tampattu kolme kertaa viikossa.

Kaikki kolme joukkuetta on pelannut Juniorcupenia useemman ottelun omaikästen sarjassa sekä lisäksi osa porukasta tahkonnut vuotta vanhempien sarjaa. Omaikäisissä ollaan käyty Korsnäsissä, Närpiössä, Sulvalla, Koivulahdessa sekä toki kotipelejä Lilla Ehvallenilla. Jokaisessa kotipelissä olemme järjestäneet jo perinteeksi muodostuneen JC kioskin. Kiitos tästä kuuluu aktiivisille vanhemmille jotka jaksavat rehata grillejä sun muuta kentänlaidalle.

Vuotta vanhempien sarja sai päätöksen tällä viikolla Sulvalla kun pelattiin viimeiset pelit. Ensimmäinen peli oli kotijoukkuetta vastaan ja peli oli niin tasainen kuin sarjataulukko ja ennakko odotukset antoivat odottaa..Jätkät teki loppuun asti töitä ja ansaitusti 2-1 voitto Vepsulle. Toinen peli oli heti putkeen Komua vastaan mutta vastustaja oli tunnin huilin jälkeen pikkasen valmiimpi ja tasaisen väännön päätteeksi Komu vei pisteet tästä pelistä.

Vuotta vanhempien sarjassa jatketaan vielä neljännesvälieriin missä vastaan asettuu näillä näkymin Sundom. Vastustaja ei ole hävinnyt kaudella yhtään peliä, mutta tulisiko nyt ensimmmäinen :)

5v5 pelit jatkuu tällä viikolla runkosarjan osalta ja sitten ruvetaan kattomaan onko meidän joukkueilla asiaa jatkopeleihin. Tällä viikolla JC kioski palvelee vielä torstaina.

Pojille on myös herkkua tarjolla 5.9 kun mennään koko joukkueen voimin katsomaan edustusjoukkueen peliä. Ohjelmassa on kummipelaajien tapaaminen edustuksen pukkarissa, pientä herkuttelua ja hassuttelua sekä tietysti matsi ja matsimakkarat :) :)


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤