Pelit ja harjoitukset jatkuivat
Julkaistu: 28.07.2020 00.00

Pelit ja harjoitukset jatkuivat

Viime viikolla Valkoinen ja Musta kävivät pelaamassa omaikäisten pelejä Maalahdessa. Valkoisilla oli vielä ensimmäisessä pelissä joku lomamoodi päällä ja tuli todella vaikea peli. Maalahden todella kova peli tuotti tuskaa ja välilä oli useampikin poika paikattavana. Pieniä kolhuja mutta nämä vei pojilta puhdin ihan täysin ja Maalahti voitti ansaitusti. Toiseen peliin otettiin ihan eri asenne ja peli rupes kulkemaan. Pojat päättivät, että voitolla lähdetään kotiin ja näin tehtiin. Maalahden toinen joukkue kaatui lukemin 13-6.

Mustalla oli myös pikkasen käynnistymisvaikeuksia mutta taistelivat tasurin ensimmäisestä pelistä. Toiseen peliin Mustille tuli kovaa pelaava Maalahden joukkue ja Mustat kärsivät kirvelevän tappion.

Hymyssä suin lähdettiin kuitenkin kaikki kotiin :)

Raita joukkue piti normaalit harjoitukset kun muut olivat Maalahdessa.

Keskiviikkona ja torstaina päästiin harjoittelutauon jälkeen jälleen koko joukkue harjoittelemaan yhdessä. Muutaman viikon tauko aiheuttaa ikävää joukkuekavereista ja harjoituksissa oli paljon iloa ja jälleennäkemisen riemua :) Myös Brawl Stars ja Fortnite kuulumiset piti tottakai käydä läpi ;)


Eilen Raita matkusti Närpiöön kun Musta ja Valkoinen jäi Lilla Ehvallenille isännöimään FC Kuffenia. Raidalla näkyi ensimmäisessä pelissä parin viikon tauko peleistä ja jätkät ei olleet alusta asti hereillä. Kraft hoiti pelin tuloksellisesti murskaavilla lukemilla. Toiseen peliin Raita sisuuntui ja Koff sai noukkia pallon useampaan otteseen maalista. Peli päättyi 13-2 meidän voittoo, eli Närpiössä ainakin tuli maaleja :)

Valkoinen ja Musta ottivat mittaa Kuffenista sateisessa kelissä. Kuffenin nopeat pelaajat olivat meille myrkkyä ja hävisimme kaikki neljä peliä. Pitkä päivä oli monella kun osa oli ollut jääkiekkoleirillä jo koko päivän mutta silti jaksoivat vääntää kaksi peliä vielä illalla.

Joukkueen JC kioski palveli asiakkaita koko ottelutapahtuman ajan ja kioskilla oli ahkeroimassa monet aktiiviset vanhemmat

Viikko jatkuu harjoituksilla keskiviikkona ja torstaina. Pelit jatkuu ensiviikolla kaikkien osalta sekä osa pelaa ensi viikon viikonloppuna Pietarsaaren Lähitapiola turnauksessa.

Kiitos kaikille vastustajille ja JC kioskin aktiiveille :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤