Harjoituksia, Juniorcupenia ja WFC
Julkaistu: 09.07.2020 00.00

Harjoituksia, Juniorcupenia ja WFC

Viime viikko meni aika pitkälti kentällä koko viikko pojilla. Ohjelmassa oli harjoituksia, vapaita harjoituksia, pelejä sekä tietysti Wasa Footballcup. Viikon urakan takia muutettiin yhdet harjoitukset "vapaiksi reeneiksi" sekä peruttiin torstain reenit, että jätkät saa huilata yhden päivän ennen turnausta.

Omaikäisten JC peliessä Raita jäi Vaasaan pelaamaan kun Musta ja Valkoinen lähti Sundomiin. Raita kohtasi Lilla Ehnvallenilla BK-48 ja I-JBK joista pojat hoitivat voitot molemmista peleistä.

Musta ja Valkoinen ottivat mittaa Sundomin molemmista joukkueista pelaten ristiin heidän kanssa. Saldona Sundomista neljä voittoa neljästä pelistä.

Kun JC:ssä oli lämmitelty oli vuoro hyökätä Monitoimiviheriölle perjantai aamuna ja aloittaa Wasa Footballcup. Neljällä joukkueella tahkottiin yhteensä 24 peliä. Niinkuin urheilussa yleensä mahtui tähän pelimäärään voittoja, tasapelejä sekä tappioita. Tärkeintä kuitenkin oli joukkuehenki ja sen kasvattaminen. Tässä onnistuttiin loistavasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Vaikka turnaus olikin supistettu alkuperäisestä, oli mukana onneksi muutama muukin joukkue, kuin mitä JC sarjassa on ja se toi lisää mielenkiintoa peleihin.

Turnaus meni kaikinpuolin loistavasti ja jätkät sai mitallit kaulaan viimeisten pelien jälkeen ansaitusti.

Nyt joukkue jää parin viikon tauolle harjoituksista mutta pari peli olisi tauonkin aikana.

Raita käy pelaamassa muutaman pelin Sulvalla ja 2010 sarjassa olisi muutama peli perjataina Lilla Ehvallenilla. Myös joukkueen kioski avataan jatkossa JC peleissä jotka on meidän järjestämiä.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤