P05 Harjoitusottelut osa II
Julkaistu: 12.06.2020 00.00

Kesäkuulle järjestyi vielä kaksi hyvää harjoitusottelua.

Tiistaina 9.6. joukkue matkusti Lapualle ja vastaan asettui Virkiä 05-joukkue. Kyseessä oli Virkiän ja SJK:n yhteisjoukkue. Ottelu alkoi vauhdikkaasti. Virkiä otti pelikomennon heti alkuhetkistä pitämällä yllä hyvää pelivauhtia. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli selkeästi Virkiän ja vei ensimmäisen puoliskon selkein numeroin 3-0. Ottelun pelitapahtumat tasoittuivat kuitenkin odotetusti ja VPS pääsi peliin mukaan koko ajan paremmin ja paremmin. Toinen puoliaika pelattiin paljon tasaisemmin ottein ja myös maalinumerot puoliajasta tasattiin 2-2. Lopputulos pelistä siis 5-2 Virkiälle.

Keskiviikkona 10.6. joukkue sai vieraita Kokkolasta ja otteluvastus oli tällä kertaa Kokkola YJ 05-joukkue. Peli pelattiin MTV:llä luonnon nurmella. Pelin alkupuolisko oli tasainen ja molemmat joukkueet pyrkivät tekemään omaa peliään. VPS pystyi tekemään hyviä aloitteita hyökkäyssuuntaan, mutta ne eivät kuitenkaan heti tuottaneet tulosta. Ottelun edetessä Kokkola joutui keskittymään puolustukseen ja onnistui myös siinä hyvin. Lopulta nähtiin vapauttava ensimmäinen maali ja tekijänä VPS. Ensimmäinen puoliaika päättyi siis VPS johdossa 1-0. Toinen puoliaika alkoi hyvin ja VPS pääsi jatkamaan maalin tekoa, maaleja syntyi melko nopeasti kolme ja VPS siirtyi jo 4-0 johtoon. Toisen puoliajan loppupuolella peli tasoittui jälleen. Molemmat joukkueet pääsivät viimeistelemään maaleja nopeista hyökkäyksistään vuoron perään. Ottelun lopputulos 6-2 VPS:lle.

Näin kesäkuun harjoitusottelut on sitten pelattu ja katse on jo sarjapeleissä.