P05 Kesäkuun harjoitusottelut
Julkaistu: 06.06.2020 00.00

Kesäkuu alkoi ja samalla myös joukkueharjoittelu. Palloliitto oli päivittänyt ohjeet miten harjoittelu ja ottelutapahtumat tulee hoitaa 1.6. alkaen.Ohjeet huomioiden P05 joukkue sai lajinomaisen joukkueharjoittelun ja samantien myös pelaamisen käyntiin.

Ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin 2.6. nurmikentällä MTV:llä. Vieraaksi saapui JARO 05-joukkue Pietarsaaresta. Erityisen pitkä ottelutauko ja nurmikenttä näkyi pelin kulussa jonkin verran, mutta peli toimi erinomaisena harjoituksena joukkueelle. Peli pelattiin myös laajalla pelaajaringillä ja moni pelaaja pääsi jo ensimmäisen kesäottelun makuun. Ottelu päättyi VPS voittoon tuloksella 3-1.

Seuraavat kaksi peliä saatiin jo samalle viikolle. Pelit pelattiin perjantai-iltana 5.6. Gerbyn tekonurmella ja vastustajiksi saapuivat Virkiä B Lapualta sekä FF Kraft 05 Närpiöstä. Molemmat pelit osoittautuvat sopivan tasaisiksi harjoitusotteluiksi.

Virkiä oli melko laajalla joukkueella matkassa ja oli odotetun fyysinen joukkue. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista pelaamista, mutta päättyi 2-0 VPS johtoon. VPS pääsi ajoittain pallon hallintaan mukavasti kiinni vaikka tila ja aika kentällä olikin vähissä. Toisella puoliajalla myös Virkiä aloitti maalintekonsa ja osoitti muutamia teräviä hyökkäyksiä. Pelin loputtua numerot tasattiin lopulta tulokseen 3-3.

Kraft peli alkoi VPS:n hyvällä pallonhallinnalla ja joukkue löysi mukavan rytmin ja tasapainon pelaamiseen. Syötöt onnistuivat hyvin ja joukkue pystyi luomaan myös maalipaikkoja kivasti. VPS pääsi 2-0 johtoon. Pelin edetessä myös Kraft alkoi löytää peliään ja pääsi yrittämään omilla vahvuuksillaan. Pelin loppupuoli oli tasaisempaa, eikä maaleja nähty enää kummassakaan päädyssä. Lopputulos siis 2-0 VPS:lle.