P05 Pienryhmäharjoittelu käyntiin
Julkaistu: 08.05.2020 00.00

P05 Pienryhmäharjoittelu käyntiin

Myös P05-joukkue laittoi pienryhmäharjoittelun käyntiin. Ensimmäinen harjoitus oli perjantaina 8.5. Gerbyn Nya Ehnvallen kentällä. Pelaajat ovat odottaneet harjoitusten käynnistymistä jo pitkään, sillä he ovat harjoitelleet omatoimisesti etävalmennuksessa maaliskuusta lähtien.

Corona-virus ja sen aiheuttama poikkeustilanne muutti joukkueen suunnitelmat totaalisesti. Lopputalven ja alkukevään suhteen joukkueharjoittelu keskeytettiin ja suunnitellut harjoituspelit ja turnaukset peruttiin. Erityisen harmittavaa oli Saksaan suunnitellun kutsuturnauksen peruuntuminen.

Poikkeusjakson aikana pelaajat ovat noudattaneet omatoimiharjoittelua valmennuksen laatiman viikkorytmin mukaisesti. Nyt omatoimijakso on kuitenkin ohi ja yhteinen toiminta saadaan käyntiin kentillä valmennuksen ohjauksessa.

Harjoittelu tapahtuu Palloliitosta annettujen ohjeistusten, rajoitusten ja linjausten mukaisesti. Tämä tarkoittaa että joukkueen pelaajat jaetaan pienryhmiin annettujen turvallisuusohjeiden mukaisesti ja harjoittelu suunnitellaan olosuhteet huomioiden.

Erityisen hyvää harjoituskevättä pelaajille ja valmentajille.

Toivottavasti myös normaalit joukkueharjoitukset pääsevät alkuun lähiaikoina.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤