VPS-j Miehet, Nelonen

ABC/Strömsö - VPS   7 - 1

Vaskiluoto

Tappio ABC/Strömsölle

VPS-j lähti hakemaan Vaskiluodosta eilen kauden kolmatta voittoa, kun vastaan tuli ABC Strömsö lähes täydellisissä olosuhteissa. Valtaisan fanijoukon kentän laidalle saanut kotijoukkue vei lopulta voiton, vaikka ensimmäinen puoliaika pelattiinkin hyvin tasaisissa merkeissä. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 7-1 (2-1).

Ottelun alku oli suhteellisen tasainen, joskin ABC Strömsö piti enemmän palloa. Joukkue iskikin avausmaalin mutta VPS-j tasoitti suhteellisen pian, kun Joel Tikka viimeisteli hallitusti Joni Uusipaikan hyvästä syötöstä.

Puoliajalla mietittiin, että pitäisikö ottaa ylempää kiinni vastustajan pelinrakentelu, koska kenttä on pieni ja vastustaja pääsi hieman liian vapaasti rakentamaan tilanteita. Toiselle puoliajalle lähdettiin kuitenkin suhteellisen samalla pelikirjalla, joka jälkeenpäin ajateltuna oli ehkäpä virhe. Vastustaja iski nimittäin 3 tai 4 maalia puoliajan alkuun, joten ottelu oli taputeltu. Ottelu ei ollut yhtä epätasainen kuin lukemat antavat ymmärtää, mutta ei voittajasta ollut epäselvyyttä.

Joukkueen ainoan maalin viimeistellyt Joel Tikka kommentoi peliä seuraavasti:

- Eka puoliaika vastustaja piti paremmin palloa, mutta vaaralliset maalipaikat aika tasan. Tokalla puoliajalla Strömsö otti vielä selkeämmin hallinnan ja me ei saatu enää mitään aikaan.

VPS-j pelaa kaudella vielä kaksi ottelua, kun ensin Vaasassa kohdettaan Närpes Kraft2 ja viimeinen ottelu on Mustasaaressa ja vastaan asettuu FC Korsholma.