23
HEI
19.00
VPS-j Miehet, Nelonen

VPS - I-JBK  

Palosaari

VPS-j:n hyvä alku ei riittänyt

VPS-j lähti hakemaan kauden avausvoittoa Palosaarelta, kun vastaan tuli vielä viime kaudella Kolmosta tahkonnut Iskmo-Jungsundin joukkue. Haastavissa olosuhteissa pelattu ottelu oli ensimmäisen jakson osalta raitapaitojen, mutta vieraat veivät toisen puoliajan. VPS-j on kaudella 2020 pelannut nyt 7 ottelua harjoitusottelut mukaanlukien, mutta yhtään voittoa ei vieläkään ole taskussa, kun torstain pelissä lukemat kirjattiin 1-4(1-0) vieraille.

VPS-j aloitti ottelun lähes suvereenilla hallinnalla. Maalipaikkoja syntyi lukuisia ja yksi osuma kirjattiin taululle. Joel Tikka syötti ja Joni Uusipaikka iski jo kauden kolmannen osuman. VIeraat pääsivät paremmin mukaan puoliajan edetessä, mutta VPS-j vei 45 minuuttisen nimiinsä.

Toinen puoliaika oli sitten täysin erilainen. I-JBK:n vaihdot onnistuivat ja myötätuuli auttoi. VPS-j oli askeleen jäljessä, kun vieraat tekivät pari maalia suht nopeasti. Ibrahim Abdifatahilla oli paikka tasoittaa, mutta kovin muuten vaarallista kotijoukkue ei saanut aikaiseksi. I-JBK teki lopussa vielä kosmeettiset kaksi maalia, joten lukemat repesivät hieman turhan suuriksi.

Maalintekijä Joni Uusipaikka oli tyytyväinen ensimmäisen puoliajan peliin.

- Eka jakso painettiin myötäiseen ja tonttia tuli toisensa perään mut viimeinen silaus jäi puuttumaan. Kauden paras puoliaika meiltä. Toisella jaksolla I-JBK teki vaihtojen ja myötätuulen siivittämänä sen mikä meidän ois pitänyt tehdä ekalla jaksolla eli 4 reppua, ja peli oli taputeltu.

VPS-j jatkaa otteluitaan ensi viikolla Koivulahdessa Kuffenin vieraana.

Ottelun kooste:

https://www.youtube.com/watch?v=v4eluiCSmR8

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤