Kesän 2019 perheleirit
Julkaistu: 22.04.2019 00.00

Kesän 2019 perheleirit

Kesä alkaa taas lähestymään, ja on aika miettiä, mitä kivaa perheen yhteistä tekemistä voisikaan keksiä. Mahdollisuuksia on lukemattomia, ja yksi niistä tietysti monessa perheessä jo perinteeksi muodostunut VPS:n perheleiri :) Leirit mahtuvatkin hyvin päivän touhuihin mukaan, koska leiripuuhat ovat aamupäivisin, joten päikkäreitten jälkeen ehtii vielä vaikka rannalle tai pyörälenkille. Perheleiri on aivan loistava tapa viettää rennosti yhteistä aikaa ohjattujen leikkien ja herkullisten eväiden parissa.

Tänä kesänä leirit pidetään heinäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla, ja ne kestävät kukin kolme aamupäivää, maanantaista keskiviikkoon. Ohjelma suunnitellaan osittain lasten iän ja toiveiden mukaisesti, joten kenenkään ei tarvitse miettiä, ”pärjääkö” lapsi siellä. Lapset joutuvat pärjäämään elämässään niin monessa asiassa, niin täällä mennään lasten ehdoilla, rennoin ottein. Leiriaika on kaksi tuntia päivässä ja siihen kuuluu myös evästauko. Jos vaikuttaa siltä, että lapset alkavat väsymään aiemmin, lopetamme silloin kun siltä tuntuu, ja loppuaika pidetään vapaata peliaikaa niille, jotka vielä jaksavat.

Leirit on suunnattu alle kouluikäisille lapsille perheineen, joten jokaisesta perheestä tulee olla ainakin yksi aikuinen mukana. Leikimme liikunnallisia leikkejä, joihin lapset ja aikuiset saavat osallistua yhdessä. Kaikki leirit pidetään Monitoimiviheriöllä (sateen sattuessa viereisessä hallissa).

Leiriajat ovat seuraavat:

LEIRI 1: 1.-3.7. klo 10-12

LEIRI 2: 8.-10.7. klo 10-12

LEIRI 3: 15.-17.7. klo 10-12

Voitte osallistua joko koko leirille tai yksittäiseen leiripäivään. Koko leirin hinta on 20€/perhe ja yhden päivän hinta on 10€/perhe. Sama perhe saa osallistua niin monelle leirille kuin haluaa :)

Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen raisa@vpsjuniorit.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitathan perheestänne saapuvien lasten lukumäärän ja iät, sekä mille leirille (tai minä päivinä) osallistutte.

NÄHDÄÄN LEIRILLÄ!! :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤