28
ELO
18.30
VPS-j 4. divisioona, Nelonen

FC Kuffen - VPS J   0 - 3

Kvevlax

Kolmesta pelistä kaksi voittoa ja tappio

VPS-j on lomien jälkeen tahkonnut kolmesti. Saldoksi on saatu 2 voittoa ja yksi tappio sarjakärjen vieraana. Siten voidaan sanoa, että pelit ovat menneet kelvollisesti.


Norrvallaa vastaan Oravaisissa VPS-j pyrki sinnittelemään mukana. Ensimmäisellä puoliajalla oli pari ihan maukasta maalipaikkaa, mutta tällä kertaa verkko ei heilunut. Norrvalla sen sijaan iski pari häkkiä. Takaa-ajo tyssäsi kotijoukkueen kolmanteen maalin, ja voittaja oli siis varsin selviö. Norrvalla pelaa hyvin ja taitaa nousta Kolmoseen.

Toisessa ottelussa pelattiin VPS-j:tä ylempää olevaa Virkiää vastaan Palosaarella. Märkä kenttä ja pitkä nurmi tekivät ottelusta haastavan. VPS-j siirtyi ottelussa johtoon, kun Abbas Munirr viimeisteli maalin edestä. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa iskeä lisäosumia, mutta niitä ei nähty. VPS-j:lle maukas voitto tiukasta pelistä.

Kolmas ottelu pelatiin vieraskentällä Koivulahdessa. Pitkä, mutta kapea kenttä toi otteluun oman mausteensa. VPS-j oli läpi ottelun hallitsevampi osapuoli, mutta kotijoukkueella oli omat saumansa. Maalinteon aloitti komean hyökkäyksen päätteeksi Ibrahim Abdifatah, kun Jussi Mansikkamäki tarjoili takatolpalle. Joni Uusipaikka ja Abbas Munirr häärivät toisessa maalissa pääarkkitehteina. Maalin iski hieman sekavien tilanteiden jälkeen Munirr. Kuffen yritti painostaa VPS-j:tä ja saikin pari paikkaa. Niilo Huhta-Halkola ja muu puolustus kesti, ja Uusipaikka iski vielä kolmannen maalin ja peli oli taputeltu.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla Palosaarella Korsholmaa vastaan.

Tilastot
FC Kuffen

0 - 3

(0-0)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤