VPS-j 4. divisioona, Nelonen

VPS J - Töjby FC  4 - 2

Palosaari

VPS-j:lle voitto Töjbystä

VPS-j lähti kolmen ottelun tappioputkessa hakemaan voittoa kotiottelussa Palosaarella Töjby:tä vastaan. Kova sadekuuro kasteli ennen ottelua kentän, mutta itse pelin aikana rankkasateelta vältyttiin. Mainioissa olosuhteissa pelattu ottelu päättyi lopulta raitapaitojen 4-2(3-1)-voittoon.

VPS-j painoi heti ottelun alusta alkaen paineen vieraiden päätyyn. Ensimmäisen osuma syntyi, kun Rene Koivisto syötti maalille ja Joni Uusipaikka viimeisteli. Hetkeä myöhemmin Heino Järvelä iski Arttu Lehtosen kulmapotkusta alakulmaan. Töjbylla ei kovin montaa paikkaa ensimmäisellä puoliajalla ollut, mutta maalin joukkue sai kuitenkin järkättyä. Kavennuksen jälkeen Ibrahim Abdifatah iski kuitenkin vielä kolmannen maalin vieraiden suosiollisella avustuksella.

Toinen puoliaika lähti mukavasti liikkeelle ja VPS-j sai tehtyä myös neljännen maalin. Järvelä puski ja Koivisto viimeisteli. Töjby teki vielä yhden, mutta vaikka VPS-j ei saanut enää samanlaista sykettä peliin, ei vastustajaa päästetty kuitenkaan edes maalin päähän.

Avausmaalin viimeistellyt Uusipaikka totesi voiton olleen ansaittu.

• Aloitettiin hyvin ja saatiin avausmaali hyvän kombon tuloksena. Lisäksi vielä hiottu kulmakuvio napsui kohdilleen, niin se täydensi meidän hyvää ensimmäistä 25 minuuttia. Tämän jälkeen matsi tasottui ja Töjby kavensi puoliajan ainoasta tilanteestaan. Tästä ei lannistuttu vaan puoliajalle saatiin vielä yks reppu lisää. Toisen jakson ratkaisu oli meidän 4-1-maali ja sen jälkeen vaihtoruletti käyntiin... Meni vähän sekaiseksi, mutta tontteja saatiin ja pieni rymistely kestettiin.

Toinen puoliaika tahkottiin tosiaan lukemiin 1-1, mutta ensimmäinen puoliaika oli varsin kelvollista pelaamista. Seuraavaksi vastus kovenee aika lailla maksimiin, kun joukkue kohtaa vieraskentällä sarjakärki Norrvalla FF:n.