VPS-j 4. divisioona, Nelonen

VPS J - Sisu-Pallo  5 - 0

NYA Ehnvallen, Gerby

VPS-j voitti Sisupallon

VPS-j lähti peräti kolmen ottelun tappioputkessa hakemaan jälleen voittoa. Tällä kertaa vastassa oli Seinäjoen Sisupallo, ja otteluvelodroomi oli huikea Gerbyyn tekonurmi. VPS-j pelasi hyvän ottelun ja iski voittolukemiksi taululle 5-0(3-0).

Sisupallo sai ottelun ensimmäisen hyvän maalipaikan ja taisi pallo pyöriä maaliviivaa pitkin tolppaankin. VPS-j iski kuitenkin seuraavasta hyökkäyksestä, kun toppari(!) Marko Pirhonen iski johtomaalin. Tämän jälkeen Joel Tikka iski kahdesti, ja molemmat osumat olivat varsin komeita häkkejä. VPS-j hallitsi melko selvästi puoliaikaa, ja maalipaikkoja oli osumien lisäksi muutama muukin.

Toinen jakso jatkui VPS-j:n hallinnassa, mutta maalinteko tuntui olevan hankalampaa. Oli kai siinä tolppia yms, mutta lopulta kahden maalin puoliaikaa ehdittiin pelata varsin pitkään ennen verkon kiristymistä. Maalit iski jalkavaivainen Heino Järvelä ja aina innokas Rene Koivisto.

Maalipyssy Tikka kommentoi ottelun olleen ihan hyvin hallussa.

- Mun mielestä pelattiin aika hyvin koko matsi ja saatiin luotua paljon hyviä tontteja. Vastustaja oli kyllä kieltämättä aika heikko ja saatiin kovalla alun karvauksella aika hyvä ote pelistä. Omalta kohdalta tuntui, että oli normaalia enemmän aikaa tehdä ratkaisuja varsinkin tokalla puoliajalla.

Maaleista vaatimaton Tikka ei löytänyt sen erikoisempaa.

- Maaleista nyt ei hirveesti mitään erikoista. Ekan pääsi puttaamaan vitosen viivalta ja toka hyvästä läpisyötöstä voimalla takanurkkaan. Niitä on reenattu koko ikä.

VPS-j pitää nyt tovin aikaa taukoa. Heinäkuu on lomailun kulta-aikaa ja pelaajat suuntaavat etelänleireille ja kuka minnekin. Syyskierros alkoi voitokkaasti, ja loppukaudesta on tavoitteena kertuttaa pistesaldoa kevätkierrosta enemmän.