Esittely
Ottelutilastot
Kungliga Wasa C.F. - VPS J
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Palosaari
19
Kes

Syvissä vesissä


VPS-j lähti hakemaan voittoa viikonloppuna Korsholmaa vastaan. Voittoa pidettiin hieman liian todennäköisenä, sillä paras mahdollinen terä jäi pukukoppii.

VPS-j pelasi poissaoloista huolimatta suhteellisen kelvollisen ensimmäisen jakson. Maalipaikkoja oli kotijoukkuetta enemmän, mutta tuurikaan ei ollut raitapaitojen puolella. Toisella jaksolla kävi sitten se, joka niin usein tapahtuu. Vastustaja iskee maaliin ja saa hengen päälle. VPS-j pelasi selvästi ensimmäistä puoliaikaa heikommin, eikä saanut hyviä paikkoja luotua. Kun Korsholm iski vielä rankusta, oli heidän ensimmäinen voitto tosiasia.

Tämän viikon ottelussa vastaan asettui aina vahva Kungliga Wasa. Nyt otteluun lähdettiin haastajan asemassa, mutta silti voitto mielessä.

Kungliga oli ensimmäisellä jaksolla vahva erikoistatilanteissa. Sekä niistä, että VPS-j:n virheistä joukkue rankaisi armotta ja iski peräti neljä maalia taululla. Itse pelitapahtumissa ei VPS-j juurikaan hävinnyt, mutta kokeneet pelaajat iskevät sitten armotta virheistä.

VPS-j lähti tauolla voittamaan toista puoliaikaa ja se tapahtuikin. Maaleja syntyi kaksi Kungligan yhtä vastaan. Jussi Mansikkamäen lähettämä pallo löysi hieman onnekkaastikin tiensä maaliin ja Abbas Munirrkin sai hieman vastustajalta apuja, joskin laukaus oli tarkka alakulmaan.

VPS-j ei ole saanut itsestään nyt irti omaa tasoaan. Virheitä sattuu aivan liikaa, sillä peleissä nähtyjä ratkaisuja ei saisi kaudenkaan aikana tulla kovin montaa ja nyt niitä tulee jatkuvalla syötöllä. Itseluottamus on kadoksissa ja se paranee lähtökohtaisesti ainoastaan ottamalla voittoja. Sitä kokeillaan seuraavan kerran keskiviikkona Kraft2:sta vastaan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
5 - 2
(4-0)
J
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat