Esittely
Ottelutilastot
VPS J - FC Kuffen
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:30 Palosaari
11
Kes

VPS-j:lle voitto ja tasapeli


VPS-j pelasi viime viikolla Virkiää vastaan Lapualla ja tänään Palosaarella. Tiivis ottelutahti jatkuu, kun tulevaan kahdeksaan päivään pelataan vielä myös Korsholmaa ja Kungliga Wasaa vastaan.

Lapualla peli ei jättänyt yleisöä kylmäksi. Virkiä meni VPS-j:n hieman torkkuessa jo kahden maalin johtoon. VPS-j pelasi heti ottelun alusta alkaen varsin pirteästi, mutta Virkiä kävi tekemässä ainoista paikoistaan maalit. VPS-j jatkoi maalien jälkeen kuitenkin hyvällä itseluottamuksella pelaamista ja tämä palkittiin. Ensimmäisellä puoliajalla joukkue sai pelin tasoihin, kun Joel Tikka ja Mikko Koskenranta venyttivät verkkoja.

VPS-j meni johtookin, kun Marko Pirhonen teki puskumaalilla joukkueen kolmannen rysän. VPS-j valui tahtomattaankin alas ja Virkiä painoi. Supervaarallista joukkue ei kuitenkaan saanut aikaiseksi, kunnes komealla saksipotkumaalilla ottelun loppuhetkillä kotijoukkue sai pelin tasoihin.

Tänään vastaan asettui naapurikylän Kuffen. VPS-j pelasi erittäin vahvan ensimmäisen jakson ja pyöritti Kuffenia kuin Suomi Liechtensteinia EM-karsinnassa. Pallo saatiin pömpeliin kolmesti. Ensin Markku Elo laukoi puolustajan kautta yhteen nollaan ja hetkeä myöhemmin Heino Järvelä upealla volleylla 2-0-tilanteen. Kun Jussi Mansikkamäki ja vastustajan puolustaja rakensivat vielä kolmannen maalin, oli johto turvallisen tuntuinen.

Toinen jakso olikin sitten pelailua ja VPS-j:n vaihtoruletti pyöri. Pari maalipaikkaakin VPS-j sai luotua, mutta Kuffenin kulmapotkut taisivat olla parhaita maalipaikkoja. Enempää maaleja ei kuitenkaan syntynyt, joten kolme pistettä jäi Vaasaan.

Molemmat ottelut olivat melko hyvää peliä. Parannettavaakin jäi kuitenkin ja näitä asioita lähdetään korjaamaan lauantaina Korsholmaa vastaan.

Kuffen-ottelun maalit: https://www.instagram.com/vps_j/?hl=fi

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
J 3 - 0
(3-0)
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat