Esittely
Ottelutilastot
VPS J - Norrvalla FF
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Huutoniemi Nurmi
29
Tou

VPS-j:lle tappio Norrvallaa vastaan


VPS-j pelasi eilen keskiviikkona jälleen sarjan kärkiporukoihin lukeutuvaa joukkuetta vastaan, kun Norrvalla FF asteli vastaan kevätkunnossa olevalla Huutoniemellä. Vastustaja pelasi vahvan ottelun, ja voittikin lopulta peräti 2-7(1-1).

VPS-j sai ottelun alkuun hyvän alun, kun Joel Tikka laukoi joukkueen maalin johtoon. Norrvalla painosti vahvasti läpi puoliajan ja sai aikaan muutamia paikkoja. VPS-j:llä oli myös mahdollisuus maalitilin kasvattamiseen, mutta vieraat tekivät puoliajan toisen maalin, eli tauolle lähdettiin tasatilanteessa.

Toinen jakso jatkui Norrvallan pelatessa varsin vauhdikasta hyökkäyspeliä. Myötätuuli painoi peliä VPS-j:n päätyyn ja keltapaitaiset onnistuivatkin iskemään johto-osuman. Tikka oli kuitenkin päättänyt pitää VPS-j:n pelissä mukana ja iski tasoituksen ja raitapaidat mukaan otteluun. Ilo oli lyhytaikainen, sillä Norrvalla iski melkeinpä seuraavasta hyökkäyksestä jälleen johtomaalin. Neljäs vieraiden maali olikin sitten jo ratkaiseva naula arkkuun.

Topparina pelannut Joona Sorvari totesi ottelun olleen suhteellisen tasainen.

  • Peli lähti melko tasaisesti käyntiin ja saatiinkin alkuun hyvin rakenneltu maali. Maalin lisäksi Lauri pääsi hyvälle paikalle ja saatiin melkein 2-0-johto. Maalin jälkeen Norrvalla myllytti kauan, mutta puolustus piti hyvin tasoitusmaaliin asti. Toisella puoliajalla jaksettiin vastatuuleen jonkun aikaa ja saatiin Norrvallan johtomaalin jälkeen tasoituskin. Sen jälkeen vastustajien juoksuvoima taisi viedä meistä voiton ja tuli ikävä romahdus.

Norrvallalla oli kovia pelaajia etenkin topparina ja hyökkäyksessä. VPS-j sinnitteli, mutta ei saanut haastettua kunnolla vastustajaa. Tasuriin olisi totta kai ollut mahdollisuudet, mutta parempi joukkue voitti, joskin numerot olivat turhan suuret.

VPS-j:n ja Virkiän ottelu onnistuttiin siirtämään ensi viikon keskiviikolle, joten seuraava ottelu Lapualla ensi viikon keskiviikkona.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
J 2 - 7
(1-1)
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat