Esittely
Ottelutilastot
Töjby FC - VPS J
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Töjby
23
Tou

VPS-j:lle voitto Töjbyssä


VPS-j lähti kauden ensimmäiseen nurmiotteluun Närpiön kupeeseen, kun vastaan saatiin paikallinen kyläseura Töjby. Viime kaudella vaasalaiset kokivat tappion karvasta kalkkia kyseisessä ottelussa. Tällä kertaa kotijoukkueelle ei annettu saumoja, ja voitto kirjattiin lukemin 0-3(0-2).

VPS-j pelasi erittäin vahvan ensimmäisen puoliajan. Töjbyllä oli pari paikkaa tai paikanpuolikasta, mutta VPS-j hallitsi kenttätapahtumia. Hyökkäyksiä saatiin maalipaikoille asti niin suoraviivaisesti pelaamalla kuin hitaimmillakin hyökkäyksillä. Maaliverkkoja heiluttivat Joni Uusipaikka ja rankusta Arttu Lehtonen, kun Heino Järvelä kaadettiin.

Toisella puoliajalla VPS-j lähti turvaamaan johtoaan, ja se alkoikin mainiosti. Puoliajan ensi hetkillä Uusipaikka iski nimittäin illan toisensa ja vieraat pääsivät jo turvalliseen kolmen maalin johtoon. Töjby yritti taistella ja keltaisia kortteja olisi voitu nähdä useampikin, mutta kiriä kotijoukkue ei saanut aikaiseksi.

Keskikentän Miki Rautakorpi oli tyytyväinen joukkueen esitykseen.

- Pelattiin laadukas ensimmäinen puoliaika. Toisella puoliajalla pelin taso laski, mutta pysyttiin kärsivällisinä ja puolustettiin tarpeeksi hyvin oman maalin puhtaana pitämiseksi. Hyvä voitto vaikealta vieraskentältä.

VPS-j pelasi varsin vahvan ottelun, ja tosiaan helpoin mahdollinen paikka Töjby ei ole, vaikka vastustaja ei sarjan kovin olekaan. Keskiviikkona kohdataan jälleen kärkijoukkue, kun Norrvalla tulee vastaan Huutoniemellä.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
0 - 3
(0-2)
J
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat