Esittely
Ottelutilastot
VPS J - SJK-j
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Isolahti
15
Tou

VPS-j:lle tappio SJK-j:tä vastaan


VPS-j lähti kauden neljänteen otteluun voitto mielessä, vaikka vastassa olikin vahva SJK-j. Ottelu jouduttiin siirtää huonokuntoiselle Isolahden kentälle, joten mitään suurempia kauneuksia ei kentällä näkynyt, mutta sitäkin enemmän taistelua. Valitettavasti tällä kertaa pisteet matkasivat Seinäjoelle lukemin 2-3(2-1).

VPS-j pelasi varsin kelvollisen ensimmäisen puoliajan. Joukkue meni johtoon, kun Ville Kauppinen laukoi kulman jälkitilanteesta pallon verkkoon. SJK-j tasoitti hieman tämän jälkeen, mutta Marko Pirhonen kiskaisi raitapaidat puoliaikajohtoon.

Toiselle jaksolle SJK-j tuli vahvasti ja VPS-j menetti pallon liian usein, kun pallo joukkueelle saatiin. SJK-j sai myös kahdesti pallon häkkiin, ja siirtyi maalin johtoon. Vieraiden kolmannen maalin jälkeen VPS-j sai hyvän paineen vieraiden maalille. Tilanteita nähtiin ainakin kahden hyvän paikan verran ja tilanteen poikaisia oli loppupelin ajan. Maaleja ei kuitenkaan enempää nähty.

VPS-j:n Joel Tikka piti ottelua tasaisena.

-Tasainen matsi lukuunottamatta tokan puoliajan alkua. Vihulaiset oli aika vahvoja boxissa ja kahdessa maalissa ei oikeen kamppailuvoima/pääpeli riittänyt.

VPS-j kärsi muutamasta keskikenttämiehen loukkaantumisesta, joka Tikan mukaan näkyikin kentällä

- Jälkikäteen jos miettii niin ehkä johtotilanteessa olisi voinut siirtyä 4-3-3 tai sitten puolustettaessa toinen kärki olisi voinut vielä selkeämmin tiputtaa ottamaan vastustajan alempia keskikenttiä. Omalla kohdalla tuntui että siinä keskikentällä vastustajilla oli aika usein ylivoima ja itse olin välillä vähä hukassa merkkaamisen kanssa.

Ottelu oli tasainen. Harmittavaa on tietysti johtoaseman menettäminen ja se tapahtui vieläpä kahdesti. Tasuri olisi ollut hyvinkin mahdollinen ja hieman paremmalla esiintymisellä voittokin olisi ollut otettavissa. SJK-j pelasi myös hyvän ottelun ja jatkaa sarjan kärkiporukoissa.

VPS-j:n seuraava ottelu on Töjbyssä ensi viikon torstaina.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
J 2 - 3
(2-1)
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat