Esittely
Ottelutilastot
ABC/Strömsö - VPS J
2019 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 18:00 Variskan Tekonurmi
9
Tou

VPS-j ja Strömsö tasapeliin


VPS-j ja ABC/Strömsö kohtasivat kauden ensimmäisessä Vaasan derbyssa Variskan huippukuntoisella kentällä. Kevään harjoitusottelussa Strömsö vei voiton, joten VPS-j lähti hakemaan revanssia. Sitä ei saatu sillä pisteet jaettiin 2-2-lukemin.

Kotijoukkue aloitti ottelun melko kovalla prässillä eikä VPS-j saanut omaa peliään kunnolla käyntiin. Strömsön kulmat olivat vaarallisia, mutta maalit tulivat normaaleista pelitilanteista. Valitettavasti niitä nähtiin kaksi, joten VPS-j jäi pahaan takaa-ajoasemaan. Puoliajan kuluessa puntit alkoivat tasoittua. VPS-j sai myös kavennuksen, kun Rene Koivisto syötti ja Joel Tikka yritti viimeistellä, ja pallo menikin tolpan ja vastustajan epäonnisen purun kautta maaliin.

VPS-j teki tauolla pari vaihtoa ja 2. puoliaika mentiin joukkueen komennossa. Kiriä meinasi huomattavasti häiritä rangaistuspotku, josta VPS-j kuitenkin selvisi säikähdyksellä, kun Strömsön pelaaja ampui leveäksi. VPS-j sai varttia ennen loppua tasoituksen, kun Ari Ghaderi nousi laidasta ja Mikko Koskenranta viimeisteli hienosti maalin edestä. VPS-j yritti pienellä riskilläkin voitto-osumaa, mutta parasta ei saatu irti viime minuuteilla.

Joni Uusipaikka totesi ottelun olleen tasainen.

- Strömsö tuli alussa lujaa ja nakutti pari maalia tauluun... 20 min eteenpäin meidän jätkät alkoi laittamaan passia kohdilleen ja loppujakso käännettiin itselle. Toisella jaksolla otimme pelin edetessä koko ajan enemmän hommaa haltuun ja tasoitus tuli komealla byyrillä.

Uusipaikka mietti kellon pelastaneen Strömsön.

- 10min lisää ja homma olisi naulattu, sillä Strömsö oli lopun hapoilla ja köysissä, mutta ”save the bell”. Hieno nousu kahden maalin takaa ja vastustaja missasi pilkun eli aika oikeutettu ja ok:lta maistuva vieraspiste.

Ottelun jälkeen oli hieman tunne, että kumpikaan joukkue ei kovin tyytyväinen ollut tasuriin. Jossiteltavaa jäi varmaan molemmissa leireissä, mutta tulos lienee aika oikeutettu. Strömsö tuli aika kovaa alussa ja ehkä heiltä sitten hieman jalat loppuivat toisella jaksolla.

VPS-j jatkaa otteluita SJK-j:tä vastaan keskiviikkona.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
2 - 2
(2-1)
J
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Syyskuu   »
Kategoriat