Mustalla kovien pelien Wasa Football Cup
Julkaistu: 08.07.2018 00.00

vs. SJK-j Valkoinen 2-2

Perjantain Pohjanmaan derby oli Vepsulta täydellistä hallintaa, ainoastaan viimeistelyn tarkkuudessa oli parannettavaa, joten tasapeliin oli tyytyminen.

Valmentajan kommentit: Hyvää peliä meiltä muuten, mutta välillä hyökkäyksen ja puolustuksen välit kasvoivat liikaa, peluutusvastuussa ollut Mika Uusi-Ranta analysoi taiston päätyttyä.

vs. FS Metta 11-0

Lukemat kertovat olennaisimman, selvästi parempi joukkue voitti.

Valmentajan kommentit: Tälle joukkueelle ei vaan voitu yhtään mitään. Etäisyydet venyivät jälleen ja lisäksi hävisimme järjestäen kaikki kaksinkamppailut. Positiivista kuitenkin oli, että yritystä riitti loppuun asti, Uusi-Ranta totesi.

vs. Luja Sininen 2-6

Tuttu vastustaja Luja tuli alusta asti kovaa päälle ja vaasalaisillekin tuttu Emil Bengs hallitsi kenttää varsin suvereenisti. Ensimmäisen puoliajan jälkeiset 0-4 lukemat olivat murheelliset, mutta toisella vartilla Vepsukin pääsi paremmin peliin mukaan.

Valmentajan kommentit: Toiselle puoliajalle löytynyt parempi vire, ja jälkimmäisen vartin 2-2 lukemat olivat ottelun positiivin anti, Uusi-Ranta summasi.

vs. VIFK 4-8

Lauantain toinen ottelu oli paikallispeli VIFK:ta vastaan. Vepsu aloitti ottelun vahvasti, mutta naapuri pääsi kuin varkain johtoon. Ensimmäisen puoliajan jälkeen lukemat olivat 2-3, mutta toisella tappiolukemat rumenivat.

Valmentajan kommentit: Tasaista vääntöä, mutta toisella puolikkaalla me vähän nukuttiin ja kaveri meni menojaan, Uusi-Ranta kuittasi.

vs. FC Ylivieska Keltainen 3-5

Sunnuntai alkoi ottelulla Ylivieskaa vastaan. Peli oli tiukkaa vääntöä alusta loppuun. Etäisyydet kasvoivat tässäkin matsissa hitusen liikaa ja vastustaja pääsi iskemään tarvittavat maalit osin tuurillakin.

Valmentajan kommentit: Paras peli tähän asti, todella hyvää taistelua kaikilta pojilta ja pelillisesti olisimme ansainneet vähintään tasapelin, tyytyväinen koutsi arvioi.

vs. Kauhajoen Karhu Sininen 1-2

Viimeisen ottelun Karhun kaatoon Vepsu lähti todella kovalla sykkeellä ja pääsikin ensimmäistä kertaa turnauksessa johtoasemaan. Vääntö oli kovaa ja hallinta selkeästi mustavalkoraitapaidoilla, mutta kauhajokiset viimeistelivät lähes jokaisesta paikastaan, mikä riitti tällä kertaa niukkaan voittoon.

Valmentajan kommentit: Tuloksesta huolimatta turnaus päätettiin selvästi parhaaseen peliin, ylpeä saa olla jokaisesta pelaajasta, jotka taistelivat upeasti läpi turnauksen, Uusi-Ranta kiitteli.

Joukkueessa pelasivat: Otto Vehkaoja, Samuel Nyrhilä, Miko Hirvonen, Juuso Uusi-Ranta, Elias Nurmikoski, Kaapo Ohra-aho, Lassi Anneberg, Otto Granqvist ja Luukas Leskinen. Valmennus ja huolto: Mika Uusi-Ranta ja Henna Nurmikoski.