VPS-j P09 1924: Kolme murskavoittoa, kolme tappiota
Julkaistu: 09.07.2018 00.00

vs. SJK-j Kulta 7-1 Maalit: Julius x2, Lucas x2, Tito, Arvi, Joona

Alkujähmeyden ja 0-1 tilanteen jälkeen avausottelu sujui Vepsun komennossa. Arvi ja Daniel torjuivat maalissa hienosti, koko jengi puolusti ja maaleja paukuteltiin komeiden syöttökombinaatioiden päätteeksi. Erityisesti Joona jaksoi juosta ja luoda maalipaikkoja.

Valmentajan kommentit: Pelin jälkeen joukkueenjohtaja Jani Heinonen polvistui poikien eteen kiittelemään suoritusta erinomaiseksi, se kertokoon olennaisimman pelistä, valmennusvastuussa ollut Mika Erhnrooth kommentoi.

vs. Luja 5-8 Maalit: Julius x2, Arvi, Joona, Lucas

Vaiherikas peli, joka päättyi laihialaisten voittoon.

Valmentajan kommentit: Parhaimmillaan oltiin jo 5-3 johdossa, mutta vastustaja tuli rinnalle ja ohi. Lujan pelaajista voi erikseen nostaa esiin Aaro Lakson, joka lienee saanut vihiä Vepsun taktiikasta. Hän riisti palloa, syötteli hienosti sekä paukutteli maaleja. Meidän maalilla Niklas S venyi monta kertaa upeisiin torjuntoihin, Erhnrooth totesi.

vs. FC Komu 11-1 Maalit: Tito x3, Julius x2, Lucas x2, Eetu x2, Joona, Arvi

Vepsu oli herännyt pirteämpänä lauantaiaamuun ja kaatoi Komun murskalukemin. Maaleja syntyi laajalla rintamalla, oman maalin suulla Niklas R ja Daniel huolehtivat lopusta.

Valmentajan kommentit: Komusta ei ollut vastaamaan Vepsun huimaan syöttöpeliin, vaikka heillä oli suurimman osan aikaa ylimääräinen pelaaja kentällä, Erhnrooth kuittasi.

vs. Kauhajoen Karhu Valkoinen 1-4 Maali: Lucas

Toisessa lauantain pelissä oli jälleen tappion vuoro. Vepsun peluutussuunnitelma meni uusiksi, kun välillä kaksikin vaasalaista oli yhtäaikaa tällejä parantelemassa.

Valmentajan kommentit: Kuten ennalta arvata saattoi, Karhu oli fyysinen vastustaja ja tuli tiukasti iholle.

vs. FS Metta 1-4 Maali: Lucas

Ottelu alkoi latvialaisten vyorytyksellä, Arvi joutui torjuntatöihin kolmesti jo ensimmäisen puolentoista minuutin aikana. Sitten tiukka puolustus hyydytti Mettan rynnistyksen. Joona järjesteli vastahyökkäyksestä maalipaikan ja Titon veto meni niukasti ohi. Metta joutui välillä Vepsun prässissä laittamaan palloa yli laidankin. Titon ja Joonan nopeus tuotti vaikeuksia vastustajan pakeille. Puoliajalla kuitenkin Metta johdossa 1-0. Pakit Niklas, Niklas ja Lucas saivat tukittua lukuisia hyökkäyksiä. Keskellä Joona & Eetu jaksoivat juosta kumpaankin suuntaan. Lucas tälläsi vasurillaan maalin alanurkkaan. Toisen Lucaksen vedon Daniel ohjasi niukasti ohi maalin. Daniel hoiti kärjessä tehtävänsä oivallisesti ja haki paikkaa vetäen pakit puoleensa. Kovaa duunia joka pojalta... Arvillekin laskettiin lopulta 12 torjuntaa.

Valmentajan kommentit: Huikea peli pojilta, tappiosta huolimatta tyytyväinen coach Erhnrooth hehkutti.

vs. VIFK 7-2 Maalit: Tito x4, Arvi, Lucas, Julius

Viimeinen ottelu oli aavistuksen kaksijakoinen, ensimmäinen puoliska kaverille 1-2, toinen Vepsulle 6-0, kun pallo alkoi liikkua nopeammin kuin vastustaja. Arvi vetäisi upean vaparin yläriman alle, Lucas ampui maalin puolesta kentästä ja päivän komein osuma nähtiin, kun Joona löysi Titon takatolpalta. Maalissa Niklas R torjui ja avasi peliä laadukkaasti.

Valmentajan kommentit: Hieno turnaus, pojilla oli hyvä asenne ja kaikilla tuntui olevan mukavaa. Kiitos siis pojille, ja myös Rikulle joka oli iso apu valmennuksessa, Erhnrooth summasi koko viikonlopun antia.

Joukkueessa pelasivat: (kuvassa vasemmalta oikealle:) Niklas Rautava, Niklas Sulkakoski, Daniel Suutari, Julius Björndahl, Eetu Pajuluoma, Lucas Talmat, Tito Ollila, Joona Kurunmäki ja Arvi Erhnrooth. Valmennus ja huolto: Mika Erhnrooth ja Riku Rautava.