Futisperheet Ryhmä Haun apulaisina
Julkaistu: 27.03.2018 00.00

Futisperheet Ryhmä Haun apulaisina

Seikkailun pohjana toimi opettavainen tarina pienestä innokkaasta jalkapalloilijasta, pihapelikulttuurista, Ryhmä Hausta ja pienen lapsen iloista, suruista ja ihmettelyistä. Lopulta tarina ajautui siihen pisteeseen, että päähenkilö Pikku Palloilijan pallo oli puhki, pehmonorsu hukassa ja kenttä sotkuinen. Näitä asioita ratkaisemaan kutsuttiin tietysti Ryhmä Hau ja lapset perheineen saivat auttaa Ryhmä Haun pentuja ongelmien ratkaisemisessa. Apua tarjottiin hauskojen futisleikkien avulla ja meidän lapsukaiset olivat niissä niin taitavia, että kaikki ongelmat saatiin lopulta ratkaistua :)

Seikkailun aikana etsittiin pehmonorsua korkealta ilmasta ja syvältä merenpohjasta, korjattiin pallo ja tehtiin se pyöreäksi kaikilla mahdollisilla työkaluilla, siivottiin tehokkaasti kenttää ja vieläpä etsittiin uusia pelikavereitakin ympäri maailmaa. Tehtävästä toiseen siirryttäessä piti aina ylittää hurjia esteitä.

Ennen seikkailuun lähtemistä lapset saivat askarrella oman Ryhmä Hau -naamarin valitsemansa hahmon kuvalla. Monta Samppaa ja Vainua sitten juoksentelikin ympäri hallia, kun odoteltiin seikkailun alkamista.

Tapahtuma oli todella onnistunut ja keräsi paljon perheitä sekä Vaasasta että Laihialta. Myös ohjaajia oli molemmista seuroista ja yhteistyö sujui täysin ongelmitta. Upeaa huomata, kuinka perhefutis on perhefutista seurasta riippumatta, ja se tosiaan on koko perheen yhteinen harrastus. Myös siihen kuuluva rento ilmapiiri vallitsi koko tapahtuman ajan, lapset saivat toimia vähän oman mielensä mukaisesti ja leikeissä tärkeintä oli yhdessä tekeminen ja hetkeen heittäytyminen, ei se, että mentäisiin tarkasti joidenkin sääntöjen mukaan. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille! <3

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤