Juniorcupenin runkosarja loppusuoralla
Julkaistu: 21.08.2018 00.00

Juniorcupenin runkosarja loppusuoralla

Maanantain otteluiden myötä Juniorcupenin u10-runkosarja on sunnuntaista Kiisto-ottelua lukuunottamatta paketissa. Päätöskamppailussa Vepsulla on mahdollisuus varmistaa kakkospaikka, mutta kävi ottelussa miten hyvänsä, välierässä vastaan asettuu BK-48.

vs. I-JBK 1-3

Avausottelu eilisten pelien myötä sarjan ykköspaikkansa varmistanutta I-JBK:ta vastaan alkoi vaasalaisten komennossa. Pallo liikkui nätisti ja paikkojakin luotiin, mutta maalinteko ontui jälleen. Sitten kävi kuten niin usein käy, kun et itse tee, niin lopulta kaveri saa saumansa. I-JBK viimeistelikin johtomaalin ensimmäisellä maalia kohti suuntautuneella laukauksellaan. Tämä muutti pelin kulkua, eikä Vepsu enää saanut pallollista peliään rullaamaan kuten ennen maalia. Toisella puoliajalla hyvä prässi tuotti maalipaikan Roopelle, joka viimeisteli tasoituksen hallitusti taka-alanurkkaan. Tämä ei kuitenkaan kantanut loppuun asti, vaan I-JBK sai voitto-osuman kulmasta, jotka ennenkin ovat tuottaneet Vepsulle ongelmia vuotta vanhempia vastaan pelatessa. Heti perään tuli vielä viimeinen naula arkkuun.

vs. Kuffen 5-2

Toinen ottelu oli alusta asti selvemmin Vepsun peli, ja ilmassa oli ratkaisun tuntua jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Nuutti, Onni, Arttu ja Juuso onnistuivat maalinteossa. Toisella jaksolla Joona R iski vielä viidennen osuman, mutta pelin loppua kohti Kuffen pääsi kaunistelemaan lukemia pariin otteeseen. Olisiko lisämaalien kiilto silmissä vähän avannut aukkoja omassa päässä?

Valmentajan kommentit: Avausottelussa jälleen nähtiin, että jos maalinteko ei onnistu, voittaminen on vaikeaa. Aina kun pallo liikkui, vastustaja oli ongelmissa, mutta kun kaksinkamppailuissa jäätiin alakynteen, tappio oli oikeutettu, Timo Rasinmäki totesi.

Joukkueessa pelasivat: Joona Rasinmäki (mv), Kaapo Ohra-aho (mv), Matias Jurvanen, Arttu Lakonen, Roope Kamppinen, Jaapo Antila, Nuutti Nurmi, Beder Al-zidi, Juuso Uusi-Ranta, Joona Kurunmäki ja Onni Virta. Valmennus ja huolto: Timo Rasinmäki, Tuomo Jurvanen ja Mika Uusi-Ranta.


Teksti ja kuvat: Tero Nurmi

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤