Täysi pistepotti Ehnvallenilta
Julkaistu: 07.08.2018 00.00

Valkoinen

vs. FF Kraft 5-4

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä, kotijoukkue pyrki kierrättämään palloa, vieraat tulivat huomattavasti suoraviivaisemmalla taktiikalla. Avaukset olivat pitkiä ja laukauksia haettiin kauempaakin, jopa suoraan aloituspotkusta. Kertaalleen kaukolaukaus painuikin yli vahvasti torjuneen Mikon, mutta tauolle mentiin silti Vepsun johdossa. Toisen puoliajan ensimmäinen puolikas meni selvästi vieraille, joka kolmella maalilla tuli rinnalle ja ohi. Vaihdosta peliin päässyt toinen kentällinen onnistui kuitenkin tasoituksessa ja vielä viime hetkillä voittomaalinkin teossa. Loppulukemat sinetöinyt osuma syntyi komealla puskulla sivuverkkoon Remin nappikeskityksestä.

Valmentajan kommentit: Suoraviivainen vastustaja onnistui aiheuttamaan meille vaikeuksia heti, jos koko joukkueen puolustamisessa annettiin löysää. Joukkue osoitti kuitenkin luonnetta nousemalla uudelleen rinnalle ja ohi kertaalleen johdon jo menetettyään, Tero Nurmi summasi ottelua.

vs. Korsnäs FF 14-1

Korsnäsin kausi on ollut murheellinen. Ennen Vaasan visiittiä tappioita oli tullut kymmenessä ottelussa yhtä monta, ja omissakin oli soinut keskimäärin yli kymmenen kertaa pelissä. Maanantain pelit eivät tuoneet muutosta tähän.

Valmentajan kommentit: Minimaalisen ohuella rosterilla matkassa ollut vierasjoukkue joutui tänään turhan kovaan paikkaan, tsemppiä vaan Korsnäsiin loppukauden taistoihin, Jani Heinonen toivotteli.

Joukkueessa pelasivat: Aldin Haki Lajqi, Daniel Suutari, Remi Heinonen, Oscar Nylund, Luukas Leskinen, Eetu Pajuluoma, Nuutti Nurmi, Roope Kamppinen ja Miko Hirvonen. Valmennus: Jani Heinonen, Tero Nurmi

Musta

vs. Korsnäs FF 13-1

Korsnäs ei oikein missään vaiheessa tarjonnut tällä kertaa vastusta Mustalle, mutta maalissa pelannut tyttö esitti muutaman nätin torjunnan. Ottelu oli lähes yhtä maalia ja se näkyy myös lopputuloksesta.

Valmentajan kommentti: Kivasti onnistumisia kertyi melkein koko joukkueelle maalien muodossa ja muistettiin pelata syöttöpeliä, vaikka mieli pojilla olisi varmasti ollut yrittää enemmän yksin. Syöttöpeli toimi sitten hyvin toisessa pelissä, kun ekassakin sitä toteutettiin, Mika-Markku Karjala totesi.

vs. FF Kraft 7-4

Kraftia vastaan ottelu alkoi täysin Mustan hallinnalla ja peli olikin nopeasti lukemissa 5-0. Tällöin vastustajalle annettiin mahdollisuus ottaa yksi lisäpelaaja, ja sen sauma he käyttivätkin. Tämän jälkeen peli vähän tasoittui, mutta pysyi kuitenkin koko ajan Vepsun hallinnassa. Syöttöpeli toimi välillä erittäinkin mallikkaasti ja närpiöläiset joutuivat juoksemaan pallon perässä.

Valmentajan kommentti: Hieno alku ottelulle, joka sitten hetkeksi kostautui vastustajan kavennusmaalien muodossa. Ottelu kuitenkin oli koko 40 minuuttia meidän käsissämme. Hieno ottelu pojilta - kiva oli seurata kentän laidalta, Karjala kommentoi.

Joukkueessa pelasivat: Kuisma Karjala, Niklas Sulkakoski, Niilo Haapaniemi, Joona Kurunmäki, Lukas Palm, Samuel Nyrhilä, Eetu Harju, Lauri Mäkisalo ja Robbie Nisula. Valmennus: Mika-Markku Karjala