Futisfesteillä nautittiin keväästä ja futiksesta
Julkaistu: 13.05.2018 00.00

Futisfesteillä nautittiin keväästä ja futiksesta

Helatorstain aamupäivänä vietettiin koko perheen ulkoilutapahtumaa, Vepsun Futisfestejä. Samassa yhteydessä juhlittiin Nassikkafutiksen päättäjäisiä ja myös Junnuliigan kesäkauden avajaisia. Sää oli mitä upein, ja paikalle saapuikin runsaasti juhlijoita.

Tapahtuman aikana lapset pääsivät pelaamaan upealle ministadionille, askartelemaan omia vepsuaiheisia saippuakuplapulloja ja helistimiä, sekä kokeilemaan hienoja ratoja, joita 08-pojat olivat rakentaneet halliin. Välillä sai pitää evästauon ja syödä vaikkapa makkaran ja mehun.

Eräs tapahtuman kohokohdista oli perinteinen Vepsun miniderby Nassikkafutis-Junnuliiga, jonka tänä vuonna voitti Junnuliiga. Nassikat olivat kuitenkin upeasti mukana pelissä koko ajan, ja myös pelin jälkeiset huudot ja vastustajan kättelyt onnistuivat kuin vanhoilta tekijöiltä :) Jokainen Nassikkafutaaja sai myös mitalin loistavasti sujuneesta kaudesta. Aikamoinen fanijoukko tungeksi katsomaan idoleitaan näiden noustessa palkintokorokkeelle mitalia vastaanottamaan.

Kiitokset kaikille hienosta tapahtumasta! Koko tapahtuman ajan vallitsi loistava yhteishenki ja myös isojen ja pienten yhteiset pelit sujuivat todella hyvin ja kaikki saivat oppia toisiltaan. Tästä on hyvä potkaista Junnuliigan kausi käyntiin viikoittaisilla harjoituksilla ja kesäkuussa alkavilla peleillä. Nassikkaikäisille taas on tarjolla perheleirejä, joilla on mahdollista pelata kesän aikana yhteensä jopa 18 Nassikkafutistreenin verran! Jalkapalloa ei siis varmasti tule kenenkään kesästä puuttumaan :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤