Lauantaiturnaus Laihialla
Julkaistu: 18.03.2018 00.00

Lauantaiturnaus Laihialla

Kuten edellisviikonloppuna Ilmajoella, myös tällä kertaa poissaolot tekivät ison loven niin pelaavaan kokoonpanoon kuin toimihenkilöpuolellekin. Yhteistyö osoitti kuitenkin jälleen voimansa, kun isäntäjoukkue Luja lainasi muutamaa pelaajaa. Valmennuspuolelle apua saatiin taas Jari Alatalolta, joka nappasi tuekseen Haapaniemen Martin. Kiitokset siis Laihialle, Jarille ja Martille.

Valkoinen aloitti pelinsä ylivoimaisella voitolla BK-48:sta, eikä tahti siitä juuri hiipunut päivän mittaan, vaikka oma pää ei pysynyt puhtaana enää ensimmäisen pelin jälkeen. Arttu ja Paulus iskivät kumpainenkin hattutempun mieheen, tulitukea näille antoivat Laihian lainamiehet Lucas ja Jami. Toisessa ottelussa maalintekorintamalle saatiin leveyttä Niilon, Lassin sekä Laihian Emilin muodossa, mutta Paulus ja Arttu toki paukuttivat taas sen kuusi kaappia. Lujaa vastaan lukemat olivat aavistuksen tiukemmat, mutta mustasta joukkueesta lainatun Onnin viisi osumaa riittivät voittoon. Viimeisessä matsissa maaleja tuli taas enemmänkin, ja maalintekijäkaarti karttui vielä toisella Mustan lainamiehellä, kun Noa tykitti hatullisen.

Mustan riveissä oli vain neljä omaa pelaajaa, kun ensimmäinen ottelu alkoi. Onneksi laihialaiset pelastivat. Positiivista oli, että peliaikaa tuli takuulla riittävästi jokaiselle mukaan päässeelle pojalle. Tuloksetkin joukkueella olivat positiivisia, vaikkei aivan Valkoisen kaltaisia murskajaisia nähtykään. Valmentaja Lankisen mukaan kaikki pelaajat ylsivät tasolleen, mutta pieniä kehityskohtia tulevaakin ajatellen tarttui jälleen matkaan.

Valkoinen

vs. BK-48 Sininen 10-0

vs. MIF Blå 12-2

vs. Luja Valkoinen 5-2

vs. VIFK 15-2

Musta

vs. BK-48 Keltainen 9-3

vs. Luja Sininen 5-5

vs. MIF Gul 8-2

vs. IK Musta 3-0

Pelaajat: Arttu Lakonen, Arvi Ehrnrooth, Joona Kurunmäki, Joona Rasinmäki, Julius Björndahl, Lassi Anneberg, Lukas Palm, Niilo Haapaniemi, Noa Lankinen, Onni Virta, Paulus Alatalo, Roope Kamppinen, Patrik Alatalo. Valmennus: Jukka Lankinen, Jari Alatalo, Martti Haapaniemi


Seuraavan kerran VPS-j P09 pelaa Tampereella Pääsiäisenä, myös tuolloin yhteisjoukkuein Laihian Lujan kanssa.

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤