Nassikkafutiksen kevätkauden ilmoittautuminen käynnissä
Julkaistu: 28.12.2017 00.00

Nassikkafutiksen kevätkauden ilmoittautuminen käynnissä

Nassikkafutiksen syyskausi on saatu päätökseen ja syksyn aikana saimmekin kokea monenlaista temppua, potkua, heittoa, leikkiä, peliä, juomataukoa, lelupäivää, isovanhempien päivää, onnea, naurua, itkua, kiukuttelua, oppimista, muistamista, unohtamista, uudelleen oppimista, onnistumisen iloa, toiveita ja unelmia, arjen väsymystä ja ihania yhteisiä hetkiä. Kausi huipentui vauhdikkaaseen joulujuhlaan, jossa sai riekkua ja rellestää yhdessä kaikkien ryhmien Nassikoiden kanssa. 

Jos kaikki tämä jäi nyt syksyllä kokematta, niin onneksi kevätkaudelle ehtii vielä hyvin mukaan :) Ryhmät ovat syyskaudelta tutut:

NEMOKALAT: Maanantaina klo 17 Steinerkoulu

MAALIHANSKA: Tiistaina klo 17 Lyseo (Vaasanpuistikko)

RYHMÄ HAU: Keskiviikkona klo 17 Haga skolan

VALPAS: Torstaina klo 17 Lyseo (Vaasanpuistikko)

MANSIKAT: Perjantaina klo 17 Gerby skolan

BATMAN: Lauantaina klo 17 Junnuhalli (2012-13-syntyneille lapsille)

 

Kaikkien ryhmien harjoitukset alkavat viikolla 2. Ilmoittautua voi vaikka heti osoitteeseen raisa@vpsjuniorit.fi. Syksyn pelaajat jatkavat automaattisesti syksyltä tutussa ryhmässään. Muistattehan seurailla meitä myös Facebookissa www.facebook.com/nassikkafutis ;)     

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤