VPS-j 4. divisioona, Nelonen

VPS -j - Kaskö IK  3 - 1

Vaasa

VPS-j voitti Kaskö IK:n

VPS-j lähti hakemaan kauden viimeisestä ottelusta hyvää tulosta, revanssia kevätkierroksen tappiolle ja mahdollisimman hyvää loppusijoitusta. Kärkikaksikko oli karannut jo kauas, mutta sijat 3-6 olivat edelleen mahdollisia. Vastaan Variskan uudella tekonurmella asettui jopa sarjan voitosta kamppaillut Kaskisten IK. Kungliga Wasa oli toki jo niin kaukana, että KaIKin olisi pitänyt ottaa suurinumeroinen voitto samalla, kun Norrvallan olisi pitänyt voittaa Kungliga Wasa.

VPS-j lähti otteluun vahvalla asenteella. Vieraatkin saivat pari kohtalaista tonttia, mutta Niilo Huhta-Halkola piti maalinsa puhtaana. VPS-j sen sijaan heilutti verkkoja ja peräti kaksi kertaa ensimmäisellä puoliajalla. Ensin Arttu Lehtonen keskitti ja pallo kimpoili puolustajan ja Joni Uusipaikan toimesta maaliin. Melkein heti perään Miki Rautakorpi toimitti pallon maalille ja Abbas Munirr iski kauden 15. maalinsa.

Toisella jaksolla VPS-j jatkoi vahvaa peliään. Vaihdot vaikuttivat hieman molempiin joukkueisiin mitä pidemmälle puoliaika meni. VPS-j siirtyi jo turvallisen tuntuiseen 3-0-johtoon, kun Ville Kauppinen nosti pallon linjan yli vaparista ja Lehtonen ehti päällään palloon ennen vastustajan maalivahtia. Kikken kavensi vielä 10 minuuttia ennen loppua, mutta voitto jäi raitapaidoille.

VPS-j pelasi tosiaankin ehkä kauden parhaan ottelunsa. Joukkue taisteli joka pallosta, puolusti yhtenäisesti ja hyökkäsi vaarallisesti välillä nopeasti ja välillä hitaammin. Ei Kikkenkään huonosti pelannut, mutta VPS-j oli yksinkertaisesti liian vahva ottelussa.

Sarjassa loppusijoitus oli kolmas. Muutama helppo tappio ja lisäksi kolmesta kovimmasta joukkueesta VPS-j sai voitettua vain tämän viimeisen kierroksen ottelun. Muut viisi peliä tuottivat nolla pistettä. Mahdollisuudet parempaankin olivat olemassa, mutta kärkikaksikko Kungliga Wasa ja KaIK eivät suostuneet häviämään vaikeitakaan otteluita ja keräsivät komeat pistesaaliit.