Esittely
Ottelutilastot
Sisu-Pallo - VPS -j
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Seinäjoki
3
Elo

Pirhonen ratkaisi ja Munirrin tuuletukset maailmanluokkaa


VPS-j pelasi ennakolta kaksi tasaista ottelua tämän viikon aikana. Tulokset olivat erittäin hyvät, sillä heikommatkin lopputulokset olisivat olleet mahdollisia.

Huutoniemellä vastaan asettui Kuffen. Ottelu ratkesi vasta toisella puoliajalla, kun Asseri Laitinen ja Abbas Munirr tekivät ratkaisevat maalit. Joni Uusipaikka oli vienyt raitapaidat ensimmäisellä puoliajalla johtoon.

Seinäjoella pelattiin Sisu-Palloa vastaan Keskuskentällä. VPS-j meni ottelussa kaksi kertaa johtoon Mikko Koskenrannan ja Abbas Munirrin maaleilla. Sisu-Pallo tuli kuitenkin tasoihin molemmilla kerroilla. VPS-j:n Marko Pirhonen pääsi kuitenkin lataamaan yliajalla voitto-osuman ja pisteet matkasivat Vaasaan.

Erityisesti vierasotteluissa VPS-j:llä on ollut tällä kaudella suuria vaikeuksia. Nyt Seinäjoelta haettu potti oli ensimmäinen kolmen pisteen voitto. Olosuhteet olivat haastavat, sillä vaihtopelaajia oli matkassa vähän, kenttä oli erittäin suuri ja keli todella helteinen.

Aaku Laitinen pääsi valmentamisen lisäksi vetämään myös nappulat ensimmäistä kertaa jalkaan.

- Pitkän tauon jälkeen tein paluun penkille ja samalla myös kentälle. Peliin lähdettiin hieman haasteellisesta tilanteesta, kun puolet pelaajista oli estyneitä osallistumaan peliin. Mukaan saatiin kuitenkin hyvä nippu, vahvistettuna yhdellä B-juniorilla ja Kihauksella. Itse pääsin näkemään ensimmäistä kertaa, miten hieman muutetulla taktiikalla joukkue pelaa.

Omassa päässä on tällä kaudella kolissut ehkä hieman liikaa, joten puolustuspelaamiseen on ollut syytä kiinnittää huomiota.

- Peli kulki pääasiassa vastustajan pallonhallinnassa, mutta suht hyvin toiminut puolustuspeli piti vastustajan ihan huipputonteilta pois. Muutama pieni oma virhe kostautui maalien merkeissä, mutta Huhta-Halkola hoiti maalissa muutaman tärkeän torjunnan. Oma pallollinen peli ei toiminut ihan halutulla tavalla, mutta maalipaikoissa oltiin hyvin tehokkaita. Hieno taistelu koko joukkueelta ja lopppun tärkeä voittomaali antaa hyvät asetelmat loppukesään ja syksyyn.

VPS-j jatkaa otteluita tiistaina Palosaarella Norrvallaa vastaan.

Maalit löytyvät instagramista: www.instagram.com/vps_j/

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Sisu-Pallo 2 - 3
(0 - 0)
-j
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat