VPS-j 4. divisioona, Nelonen

VPS -j - FC Korsholm  4 - 0

Huutoniemi

VPS-j:lle kolme pistettä

VPS-j lähti hakemaan voittoa, sillä tappioputki oli kasvanut jo kahden ottelun mittaiseksi. Kaskisissa koettu tappio oli vielä ihan ok, mutta Töjbyn vieraana olisi ehkä pitänyt pystyä parempaan. Kotikentälle Huutoniemelle tuli vastaan FC Korsholm, joka oli tuttu vastustaja kahden kauden aikaisemman kohtaamisen takia. VPS-j pelasi vahvan ottelun ja voitti ottelun lukemin 4-0(3-0).

Ensimmäinen jakso sujui raitapaitojen hallitessa tapahtumia ainakin ensimmäisen 30 minuutin ajan. Hyökkäys oli tehokas ja maaleja syntyi peräti kolme. Abbas Munirr oli osallisena kaikissa, mutta verkkoa heiluttivat tällä kertaa eri miehet. Ensin osui Arttu Lehtonen rankusta, sitten Asseri Laitinen läheltä ja kolmannen ohjasi Mikko Koskenranta. Korsholm pääsi lopussa paremmin peliin mukaan, mutta enempää maaleja ei nähty.

Toisella jaksolla VPS-j sai peliä jälleen paremmin haltuun. Maalipaikkojen luominen oli kuitenkin hieman hankalampaa. Korsholm osui ylärimaan, mutta sen jälkeen VPS-j sai jonkun maalipaikan. Neljännen iski Miki Rautakorpi, jonka osuma oli VPS-j-historian ensimmäinen. Täten Uusipaikan 100:n maalin rajapyykistä puuttuu vielä jokunen.

Pelipalaverin ennen ottelua pitänyt Asseri Laitinen oli tyytyväinen otteluun.

- Painotin ennen peliä tehokkuutta maalilla, sillä paikkoja tulee. Meni perille. Eka 30 min oli hyvin kontrollissa.

Asserin mukaan vastustajalla ei montaa paikkaa ottelussa ollut.

- Toinen puoliaika mentiin päästä päähän. Olisi pitänyt pystyä pidempiin hyökkäyksiin, mutta toisaalta Korsholmaa ei päästetty juuri paikoille.

VPS-j pelasi varsin kelvollisen ottelun. Joukkue oli parempi, mutta hieman tehottomammalla viimeistelyllä olisi varmasti tullut hankalampi ottelu.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon tiistaina, kun vastaan asettuu Kuffen.