VPS-j 4. divisioona, Nelonen

FC Töjby - VPS -j   2 - 1

Töjby

Vieraspeleistä nolla pistettä

VPS-j pelasi ennen taukoa kaksi ottelua, jotka molemmat tiedettiin vaikeaksi. Sarjakärki Kaskinen IK ja Töjby myöskin vieraissa. VPS-j sai molempiin otteluihin jalkeille varsin hyvän joukkueen, mutta valitettavasti pistesaldo jäi nollaan.

Kaskisissa kotijoukkue hallitsi melko selvästikin kenttätapahtumia. Tai oli ainakin vaarallinen maalipaikoissa. Loppulukemat 4-3 mairittelevat hieman VPS-j:tä, sillä kaksi maaleista tuli aivan viime hetkillä. Maalit iskivät Abbas Munirr, Jussi Mansikkamäki ja Antony Kimani.

Töjby-ottelun ensimmäiset 60 minuuttia sujui hyvinkin selvästi VPS-j:n hallussa. Ville Kauppinen vei joukkueen myös johtoon, mutta viimeinen 30 minuuttia ei sitten sujunutkaan kovin hyvin. Kotijoukkueen vaihtopelaaja iski kaksi häkkiä, eikä VPS-j saanut ansaitsemaansa tasoitusta. Ottelusta olisi varmasti voitu ottaa kolme pistettä mutta tällä kertaa näin.

Sarja on tauolla ja VPS-j jatkaa otteluita kahden viikon päästä. Ennen kautta oli tavoitteena lähteä joka peliä voittamaan. Sarjasijoitustavoitetta ei asetettu, ja edelleen tuo sama tavoite on varmasti hyvä myös loppukaudelle. Sarjan voittoon ei liene enää mahdollisuuksia, sillä kärki on karannut jo liian kauas.