Esittely
Ottelutilastot
VPS -j - Kanu/KJV
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Huutoniemi
28
Kes

VPS-j:lle kolme pistettä


VPS-j lähti sateisella Huutoniemen kentällä pelaamaan uutta tuttavuutta vastaan kun yhdistelmäjoukkue Kauhavalta ja Kortesjärveltä tuli vastaan. Kanu/KJV ei saanut mukaan aivan kaikkia pelimiehiään ja maalillakin oli vasta 14-vuotias juniori. Etenkin ensimmäisen puoliajan joukkue tarjosi vastusta VPS-j:lle, mutta toisella puoliajalla lukemat repesivät.


VPS-j:llä oli jo ensimmäisellä puoliajalla mukavasti maalipaikkoja, mutta ainoastaan Abbas Munirr onnistui.

Toisella jaksolla Niilo Huhta-Halkola otti tärkeän kopin 1-0-tilanteessa ja piti raitapaidat johtoasemassa. Melko pian torjunnan jälkeen alkoi maaleja tulla. Markku Elo teki kaksi maalia vapareista, molemmat hieman eriskummallsia. Mikko Koskenranta, Atte Keisala, Asseri Laitinen ja Munirr onnistuivat lisäksi kertaalleen ja lukemat venyivät peräti 7-0:aan.

Aaku Laitisen mukaan tasoero oli melko selvä.

- Pelistä lähdettiin hakemaan ehjää suoritusta, edeliisen tappioon päättyneen pelin jälkeen. Sellainen myös saatiin, vaikka peli ei parasta mahdollista ollut, eikä vastustaja ollut kovimmasta päästä. Sade toi oman lisänsä peliin, mutta vaikutti lopulta positiivisesti epätasaisella kentällä. Peliä pyöritettiin hyvin ja varsinkin toisella puoliajalla maltti lisääntyi ja sitä myötä paikkoja avautui paremmin.

Toisella jaksolla saatiin maalejakin paremmin aikaiseksi ja saatiin harjoiteltua tulevan lauantain ottelua varten.

- Tänään myös viimeistely oli kelpo tasolla, vaikka muutama paikka myös hukattiin. Kokonaisuudessa hyvä suoritus koko joukkueelta ja nyt voidaan katseet kääntää viikon ja ehkä jopa kauden tärkeimpään otteluun. Eli Super Cup (Vanhat vs Nuoret) saunailtaottelu lauantaina.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon torstaina Kaskisissa.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
-j 7 - 0
(1 - 0)
Kanu/KJV
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat