Esittely
Ottelutilastot
Ponnistus - VPS -j
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Lapua
19
Kes

VPS-j:lle tappio Lapualla


VPS-j lähti Lapualle vierasotteluun, kun tällä kertaa paikallinen Ponnistus asteli vastaan Keskuskentällä. Päivällä kentän kastellut vesisade oli kadonnut ja kenttä oli hyvässä kunnossa. VPS-j yritti taistella, mutta tällä kertaa se ei riittänyt, kun kotijoukkue oli lopulta vahvempi 5-3-(2-1)-lukemin.

VPS-j sai otteluun hyvän alun, kun Abbas Munirr teki illan ensimmäisen pienen hässäkän jälkeen boksin sisältä. VPS-j keskittyi tiiviiseen puolustuspeliin, mutta silti Ponnistus iski kahdesti. Ensin laidasta ja toisen komeasti saksipotkusta. Varmaan maalit olisivat olleet estettävissäkin, mutta ihan komeasti Ponnistus paikat rakensi.

Toinen jaksoi alkoi suhteellisen murheellisesti, kun Ponnistus iski ensin rankusta ja melko pian vielä neljännekin maalin. Munirr teki lahjasyötöstä illan toisensa ja tämä jälkeen VPS-j:llä oli ylärimakin, josta oltaisiin päästy jo maalin päähän. Ponnistus iski kuitenkin vielä yhden ja Munirrin kolmas toi enää vain pientä lohdutusta.

VPS-j antoi ottelussa hieman turhan paljon tasoitusta. Ponnistuksella taisi olla kaikki mukana, kun taas VPS-j:ltä puuttui 10 pelaajaa. Toivottavasti tämä jäi kauden ainoaksi otteluksi, kun kaikki menot osuvat samaan päivään.

Ottelu alkoi hyvin, mutta Ponnistuksen toinen maali tuli aivan liian äkkiä. Lisäksi VPS-j olisi saattanut saada omaa hyökkäyspeliään toisella puoliajalla paremmin käyntiin isolla kentällä, mutta jälleen nopeasti tulleet lapualaisten kaksi maalia veivät kyllä mahdollisuuden pisteisiin. Jonkinlaiset mahdollisuuden olivat olemassa, mutta hieman parempaa suorittamista edes yksi piste olisi vaatinut.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon torstaina kotipelillä Huutoniemellä.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
Ponnistus 5 - 3
(2 - 1)
-j
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat