Esittely
Ottelutilastot
VPS -j - Malax IF
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 19:00 Palosaari
14
Kes

VPS-j voitti Malax IF:n


VPS-j lähti Palosaaren ensimmäiseen otteluun hyvällä asenteella. Tavoitteena oli ottaa kolme pistettä, sillä edellinen ottelu ei juuri ilonaiheita tarjoillut. Raitapaidat olivatkin selvästi vahvempia ottelussa, jossa loppulukemat olivat tulostaululla 4-0(0-0).


Ensimmäinen puoliaika pelattiin hienoissa olosuhteissa. Etenkin viime vuoteen verrattuna kenttä oli hienossa kunnossa, lämpötila täydellinen, aurinko ei häikäissyt ja ainoastaan hieman navakka tuuli vaikutti pelaamiseen. VPS-j oli vahva, mutta maalit jäivät puuttumaan. Lähes kaikki hyökkäyspään pelaajat pääsivät hyviin paikkoihin, mutta onni ei ollut myötä. Vastustajalla oli myös yksi erittäin vaarallinen maalipaikka, jonka VPS-j-vahti Niilo Huhta-Halkola torjui kuitenkin hienosti kulmaksi.


Toinen puoliaika alkoi vielä kovemmalla myllyllä. Edelleen maalit jäivät kuitenkin odottamaan, ja ensimmäisen iski lopulta Joni Uusipaikka. Seuraavat kaksi Heino Järvelä ja viimeisen eli neljännen Arttu Lehtonen rangaistuspotkusta. Ottelussa oli reilusti saumoja osua puiden väliin, mutta tällä kertaa saldo jäi neljään osumaan.


VPS-j-valmentaja Aaku Laitinen totesi joukkueen pelanneen hyvin ja olleen parempi.

- Pelistä lähdettiin hakemaan voittoa edellisen pelin tappion jälkeen. Jo heti ensi minuuteilla huomasi, että vastustaja on selvästi heikompi. Saatiin hyvin pyöritettyä peliä ja paikkoja luotua. Viimeistely kuitenkin ontui aika pitkälle. Välillä meinasi mennä vähän väkisin yrittämiseksi ja haettiin ratkaisuja liian vaikeista paikoista.

Laitinen alkoi jo suunnitella valkoisten Copa Mundialien ostamista.

- Kuitenkin maltettiin hyvin jauhaa ja lopulta saatiin tarvittavat maalit voittoon. Pitänee itse pian vetää nappikset jalkaan, ellei ala maaleja syntymään enemmän.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikolla Lapualla Ponnistuksen vieraana. Poissaolijoiden lista on 10 miehen mittainen, mutta toivottavasti kokoonpano saadaan kasaan myös tiistaina.

Maalit ja läheltä piti-tilanteet Instagramissa: https://www.instagram.com/vps_j/

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
-j 4 - 0
(0 - 0)
Malax IF
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat