Esittely
Ottelutilastot
Norrvalla FF - VPS -j
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 18:30 Vöyri
24
Tou

Tappio Norrvallan vieraana


VPS-j matkasi tuttuun paikkaan torstain sarjapelissä, kun vastaan asettui moneen kertaan vuosien aikana kohdattu Norrvalla FF Vöyrillä. Kuten usein ennenkin, ottelu oli tasainen mutta valitettavasti kotijoukkue oli lopulta vahvempi lukemin 3-2(1-1).


VPS-j piti ottelun alussa hieman enemmän palloa ja sai avausmaalinkin tehtyä. Arttu Lehtonen lähetti hyvän pidemmän syötön Joni Uusipaikalle, joka löysi maalin edestä Mikko Koskenrannan. Puoliajalla sattui myös pahannäköinen tilanne, kun VPS-j:n maalivahti Niko Peltonen loukkasi itseään. Norrvalla sai lopulta myös tasoituksen pelattuaan hieman vahvemman jakson puoliajan loppua kohden.


Toisella puoliajalla peli jatkui tasaisena. Molemmilla joukkueilla oli saumat ottaa pisteet mutta erikoistilanteissa vahvasti pelannut Norrvalla onnistui kahdesti, kun VPS-j vain kertaalleen. Markku Elon kaukolaukaus yllätti vieraiden maalivahdin, mutta tasoitusta joukkue ei enää saanut aikaiseksi.


VPS-j-valmentaja Aaku Laitinen totesi puoliajan menneen tasaisesti.


- Peli alkoi aika tasaisissa merkeissä ja superpallomaisesti pomppinut pallo toi oman haasteensa peliin. Vastustajan tiivis joukkuepuolustus loi haasteita meidän pelinrakenteluun, mutta hyvillä nopeilla ja pidemmillä syötöillä saimme muutaman hyvän maalipaikan luotua, josta yhdestä saimme myös maalin. Puoliajan loppua kohden hallinta siirtyi enemmän vastustajalle.

Laitisen mukaan saumat voittoonkin oli.


- Toisen puoliajan alku oli myös hieman hankala, mutta tappio tilanteessa saimme taas oman pelin rullaamaan ja pallo liikkui välillä mallikkaasti.
Valitettavasti vastustaja oli tänään hyvin vahva erikoistilanteissa, eikä niihin onnistuttu vastaamaan tarpeeksi hyvin. Kokonaisuudessaan ihan ok peli, jossa oli myös omat paikat ratkaista ottelu itselle, eikä tasapeli olisi ollut kovin suuri vääryys. Nyt ei muuta kuin uutta matoa koukkuun ja viikonlopun viettoon Lohtajan hietikolle.


Ottelu oli ympäripyöreä ja jonain toisena päivänä kolme pistettä olisi tullut plakkariin. Kaksi tehtyä maalia on sinänsä ok, joten ehkä seuraavassa ottelussa pitäisi päästää vähemmän omiin ja sitä kautta hakea kolme pistettä.


Seuraava ottelu Huutoniemiellä torstaina Kraft2:sta vastaan.

Ei liveseurantaa



   

   

   

   
Tilastot
Norrvalla FF 3 - 2
(1 - 1)
-j
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat