Esittely
Ottelutilastot
VPS -j - Sisu-Pallo
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 18:00 Isolahti
15
Tou

VPS-j kaatoi Sisu-Pallon


VPS-j lähti hakemaan tiistain ottelussa hyvitystä viime viikon tasapelille Kuffenia vastaan. Siinä ottelussa voitto olisi ollut otettavissa, joten tällä kertaa kolme pistettä oli ainut tavoite. Se myös saavutettiin, sillä VPS-j oli Sisu-Palloa vahvempi lukemin 5-1(2-1).

Ottelun alku sujui kotijoukkueen hallitessa kenttätapahtumia. Kalle Leiniö puski heti ottelun alussa vaarallisesti hieman maalin yli. Sama mies viimeisteli ensimmäisen osuman, kun joko keskitykseksi tai laukaukseksi tarkoitettu pallo löysi tiensä verkkoon. Joni Uusipaikka iski toisen maalin vitosen viivalta Heino Järvelän passista. Vieraat pistivät pelin vielä jännäksi, kun puolesta kenttää lähtenyt erinomainen laukaus yllätti Niilo Huhta-Halkolan.

Toisella jaksolla VPS-j sai melko nopeasti kahden maalin kaulan, kun Asseri Laitinen pamautti kovan kudin ohi vastustajan maalivahdin. Järvelä osui ottelun loppupuolella Ville Kauppisen pudotuksesta ja Abbas Munirr teki vielä viidennen maalin.

Valmentaja Samuli Franke oli tyytyväinen joukkueen pelaamiseen.

- Tänään nähtiin joukkueelta kauden ehjin esitys. Puolustuspäässä pelasimme kurinalaisesti ja teimme Sisu-pallolle erittäin hankalaksi murtautua edes puolittaisiin paikkoihin. Hyökkäyspäässä hyvä liike ja syöttöpeli tuottivat tulosta ja paremmalla viimeistelyllä olisi helpostikin saatu nauttia kaksinumeroisesta tuloksesta.

Avauskokoonpanossa oli myös pari uutta pelipaikkakokeilua.

- Muutamat pelaajat uusilla pelipaikoilla omaksuivat nopeasti roolinsa ja toivat uudenlaista sykettä hyökkäämiseen. Hyvä maltti alakerralta ja keskikentältä kierrättää palloa toi useita keskitystilanteita molemmilta puolilta, ja hyökkääjät saivat paljon palloja maalintekosektorille. Harmillisia loukkaantumisia lukuun ottamatta loistava peli ja tulos.

Pienellä ja huonolla kentällä Isolahdessa pelattu ottelu oli melko selvästi VPS-j:n hallintaa, mutta on näitäkin pelejä vuosien varrella onnistuttu ryssimään. Maalipaikkoja oli runsaasti, mutta toki viisi tehtyä maalia on myöskin erinomainen suoritus. Sisu-Pallo kärsi ilmeisesti hieman poissaoloista, eikä saanut siten parastaan irti.

VPS-j jatkaa otteluita ensi viikon tiistaina vieraspelillä Vöyrillä.

Ottelun pöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/962556

Maalit: https://www.instagram.com/p/BizvNEMF252/?taken-by=vps_j

Maalintekoyrityksiä: https://www.instagram.com/p/Biz1DXNlU6B/?taken-by=vps_j

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
-j 5 - 1
(2 - 1)
Sisu-Pallo
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat