Esittely
Ottelutilastot
VPS -j - FC Töjby
2018 - VPS-j 4. divisioona - Nelonen
Klo 17:00 Botniahalli ulkokenttä
28
Huh

VPS-j:lle voitto sarja-avauksesta


VPS-j lähti sarja-avaukseen hieman epätietoisena oman pelin toimivuudesta ja vastustajan tasosta. Harjoituspeleistä ei ollut saatu yhtään voittoa, joten kysymysmerkkejä oli ilmassa, kun Nelonen potkaistiin lauantaina käyntiin. Oma peli kulki hyvin ja nyt on vastustajakin tuttu. Töjby tarjosi tiukan vastuksen, mutta silti VPS-j vei ottelun nimiinsä 1-0(1-0)-lukemin.


Ensimmäinen puoliaika oli VPS-j:ltä vahvaa peliä. Pääsi Töjbykin pari kertaa maalipaikkaan, mutta VPS-j teki kuitenkin avausmaalin. Se syntyi, kun Heino Järvelä syötti Abbas Munirrille, joka ohitti maalivahdin yksinläpitilanteessa. Pari muutakin hyvää paikkaa VPS-j sai luotua, mutta Mikko Koskenrata ja Joni Uusipaikka eivät saaneet tällä kertaa palloa maaliin.

Toisella puoliajalla VPS-j sai vastaansa vastatuulen, joka ehkä hieman häiritsi pelaamista. Sinänsä olosuhteet olivat hienot keväiseen koitokseen. Maalipaikat jäivät hieman vähäisiksi, joskin esimerkiksi Atte Keisalan pusku olisi saattanut maaliin mennä. Töjby sai vielä viime hetkillä hässäkän VPS-j:n maalille, mutta raitapaitojen onneksi maalia ei syntynyt.

Valmentaja Aaku Laitinen oli tyytyväinen etenkin puolustuspeliin ja kolmeen pisteeseen.

- Peli alkoi aika varovasti, mutta pikkuhiljaa pelin hallinta siirtyi vahvemmin meille ja saimme maalipaikkoja luotua ja puoliajan lopulla maalin. Torstain kenraaliharjoituksissa kävimme läpi pelitapaa ja selkeytimme puolustuspelaamista. Se toimikin tänään hyvin ja vastustaja pidettiin aika hyvin poissa maalipaikoilta.

Toinen puoliaika olisi voinut olla rohkeampaakin peliä. Itseluottamusta olisi tullut lisää, jos toinenkin maali olisi saatu aikaiseksi.

- Toisella puoliajalla olisi pitänyt tehdä lisämaaleja, mutta viimeiset ratkaisut jäivät hieman heikoiksi. Tärkeää oli kuitenkin pitää nolla omissa ja avata pistetili.

Kevään pelien tulokset aiheuttivat pientä epävarmuutta joukkueen iskukyvystä, joten avausvoitto ensimmäisestä ottelusta oli tärkeä. Puolustuspelaaminen oli selvästi parasta, mitä tällä kaudella on nähty. Puolustuslinja Toni Kurki, Marko Pirhonen, Atte Keisala, Jussi Mansikkamäki, vaihdosta tullut Ibrahim Abdifatah ja maalivahti Niko Peltonen hoitivat homman hienosti, ja nolla omissa on harvinaista herkkua. Munirr oli myös hyvällä pelipäällä ja valittiin joukkueen parhaaksi pelaajaksi.

Peli kulki hyvin ja vielä kun ensi viikolla on saadaan kolme kovaa pelimiestä mukaan, niin pelin pitäisi parantua entisestään.

Ottelun maali ja maalipaikkoja: https://www.instagram.com/vps_j/

Seuraava ottelu ensi viikon perjantaina, kun samalla Botniahallin kentällä vastassa on paikallinen FC Korsholm.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
-j 1 - 0
(1 - 0)
FC Töjby
Lisää uutisia
VPS-j 4. divisioona
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat