Jalkapallon alkeisryhmä aikuisille
Julkaistu: 19.06.2017 00.00

Jalkapallon alkeisryhmä aikuisille

Nyt on mahdollista aloittaa jalkapallon pelaaminen ihan nollasta! Vepsun harrastefutiksessa alkaa uusi aikuisten alkeisryhmä, jossa saa rauhassa opetella lajin perusasioita. Saat olla minkä ikäinen, näköinen tai kokoinen tahansa, mitään ei tarvitse tietää eikä osata. Tämä on loistava mahdollisuus aloittaa oma ura jalkapalloilijana, jos on vaikkapa pelejä katsellessa päässyt futiskärpänen puraisemaan, mutta valmiisiin joukkueisiin on vaikea ihan aloittelijana mennä. Jalkapallo on oiva vaihtoehto myös alkumetreille lopahtaville kuntokuureille: pallon perässä tulee juostua ihan huomaamatta ja joukkuekaverit pitävät huolen siitä, että harjoituksiin on aina kiva tulla.

Talven ajan pyörineet kuntofutisryhmät ovat olleet todellinen menestys: kentille on jääneet niin huolet, kilot kuin selkävaivatkin, kankeista aikuisista on kuoriutunut ketteriä pallotaitureita. Halukkaat ovat päässeet pelaamaan oikein pelejä ja heillekin, jotka eivät pelejä tahdo pelata, on riittänyt haasteita ja riemunhetkiä harjoituksissa. Kotiin on aina lähdetty hikisinä ja hymyssä suin.

Nyt aloittavan ryhmän harjoitukset ovat sunnuntaisin klo 17:30-18:30. Maksu on 15€/kk ja sen voi halutessaan kuitata myös tykyseteleillä. Tervetuloa mukaan jalkapallon ihmeelliseen maailmaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sähköposti: raisa@vpsjuniorit.fi, puhelin: 050 3415605

Myös muihin aikuisten ryhmiin mahtuu vielä pelaajia, kysele rohkeasti! :)

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤