Vepsun 07-tytöt Ilmajoella turnauksessa
Julkaistu: 27.03.2017 00.00

Tytöt olivat saapuessan vielä unisia, mutta ulkoilmassa lämmittely ravisteli tytöt hereille. Tytöt olivat heti ekassa pelissä skarppina ja voittivat Virkiän lukemin 2-0.

Seuraavaan peliin lähdettiinkin hieman takki auki, jolloin SeMi valkoista vastaan tuli kurja tappio.

Luvassa oli pikainen ruokailu mistä jatkettiinkin suoraan peliin. Maha tankattuna kohdattiin turnauksen kovin vastustaja: Ilmajoen Kisailijat. Peli oli kovatempoinen ja tiukka. Maalipaikoista ei ollut puutetta, tolpat olivat tällä kertaa vastustajien puolella. Hienosta pelistä huolimatta hävisimme 2-0.

Neljännessä ottelussa kohtasimme SeMin sinisen joukkueen. Meidän tytöillä oli hienoa hyökkäyspeliä, viisi eri maalintekijää ja ottelu päättyi lukemiin 8-0.

Viimeisenä muttei vähäisempänä vastassa oli meidän oma paikallisvastustaja FC Sport. Joukkueessa alkoi kulkea huhu pokaalista joten otteluun lähdettiin erittäin kovalla asenteella. Ensimmäinen puoliaika oli kova ja erittäin tasainen.

Toiselle puoliajalle lähdettiin lukemin 0-0. Sport aloitti kovan hyökkäyspelin, mutta se ei tyttöjä hetkauttanut. Me pistimme samalla mitalla puolustukseen lisää tehoja. Vepsun maalivahti teki monia upeita torjuntoja. Toka puoliaika ei ollut vielä edes puolessa välissä kun joukkuekaverit kävivät sanomassa valkulle että sun on pakko antaa fairplay-kortti veskarille, se on ihan paras!

Vain muutama sekunti peliaikaa jäljellä, kun FC Sport sai hyökkäyksen ja onnistui tuikkaamaan voittomaalin meidän verkkoon.

Taistelu oli koko turnauksen ajan aivan huikeaa. Joukkuehenki oli koskettavan hienoa. Saimme jakaa fairplay-pokaalin, mutta joukosta oli mahdoton valita yhtä yksittäistä pelaajaa, joten päätimme antaa sen koko joukkueelle. Jokainen saa vuorollaan viedä sen kotiin ihailtavaksi.

Tästä on hyvä jatkaa innolla kohti kesää ja sen mukanaan tuomia pelejä ja turnauksia.

Kyllä se vain niin on, että meillä on aivan huikea mimmiporukka kasassa!