Kenraaliharjoitus Tampereen turnaukseen
Julkaistu: 13.06.2018 00.00

VPS P09 pelasi keskiviikkona Fennia Areenalla Juniorcupenia vuotta vanhempien sarjassa. Otteluun oli valittu sama ryhmä, joka matkaa viikonlopuksi Tampereelle. Näin saatiin hyvää kokemusta 8 vs. 8 pelaamisesta.

vs. VIFK 1-0 Maali: Jaapo

Valmentajan kommentit: Vifk-peli oli alusta asti hyvässä kontrollissa. Pallo kulki mieheltä miehelle mallikkaasti. Maali syntyi ensimmäisellä puoliajalla Jaapon yksilösuorituksella: kuljetus oikealta laidalta, pari puolustajaa nippuun ja pallo riman kautta rysään. Puolustus toimi sen verran hyvin ettei vastustajilla ollut juuri tilanteita, Tuomo Jurvanen summasi ottelun.

vs. BK-48 3-3 Maalit: Jaapo x2, Paulus

Valmentajan kommentit: Bk-peli oli hieman vaikeampi. Vastustaja vyörytti eka-puoliajalla surutta hyökkäykset loppuun asti ja tilanne oli puoliajalla 1-3. Toka puoliajalle pelin teemat muistui taas mieleen: pallo ja miehet lähti taas liikkeelle. Loistavan tsempin päätteeksi 3-3 jäi loppunumeroiksi, Jurvanen kommentoi.

Joukkueessa pelasivat: Leo Tyrväinen (mv), Kaapo Ohra-aho (mv), Matias Jurvanen, Kuisma Karjala, Paulus Alatalo, Arttu Lakonen, Nuutti Nurmi, Jaapo Antila, Onni Virta, Juuso Uusi-ranta, Lauri Mäkisalo ja Remi Heinonen.