VPS-j P09 Norrvalla Cupissa
10.9.2017 21:08 Uutiset / VPS U8 P09

VPS-j P09 päätti kauden ulkona pelattavien otteluiden osalta viikonloppuna Norrvalla Cupissa, johon osallistuttiin neljän joukkueen voimin. Pelit kulkivat mukavasti, vaikka etenkin toisena päivänä syksyinen sää sateineen sai kentät melko huonoon kuntoon.

Kaikki neljä joukkuetta, Valkoinen, Raita, Musta ja 1924 pelasivat neljä ottelua, kaksi kumpaisenakin päivänä. Kaksi ensin mainittua urakoivat aamupäivisin, kaksi jälkimmäistä pelasivat omat pelinsä puolen päivän jälkeen sekä lauantaina että sunnuntaina.

RAITA

Raidan peli kulki avauspäivänä mainiosti, mutta toisena päivänä oli jo huomattavasti tiukempaa. Osa ansio tästä kuuluu vastustajille, mutta myös lätäköiden valtaamat kentät vaikuttivat peliin. Syöttöpeli oli haastavaa, eikä kuskaaminenkaan lammikoiden läpi oikein toiminut. Tämä näkyi maalimäärien romahtamisessa, vaikka muuten pelillinen ilme oli jopa parempi sunnuntaina. Kolmen voiton jälkeen turnaus päättyi harmittavaan tappioon Pohjanmaan derbyssä, mutta kokonaisuutena tapahtuma oli onnistunut joukkueelta. Tässä turnauksessa kokeiltiin ensimmäistä kertaa uutta pelijärjestelmää, johon pelaajat sopeutuivat hyvin. Turnauksen positiiviseen antiin lukeutui myös yhden uuden pelaajan debyytti ikäluokkajoukkueessa.

vs. BK-48 Blå 6-0 Maalit: Nuutti x2, Juuso x2, Onni, Noa

vs. Solf IK 11-1 Maalit: Miko x3, Nuutti x2, Juuso x2, Onni x2, Leo, Noa

vs. I-JBK 2-1 Maalit: Nuutti, Onni

vs. Jaro Vit 0-2 Maalit: -

Joukkueessa pelasivat: Nuutti Nurmi, Juuso Uusi-Ranta, Onni Virta, Noa Lankinen, Miko Hirvonen, Leo Tyrväinen, Elias Nurmikoski, Elias Lämsä ja Otto Granqvist. Valmennus: Jukka Lankinen, Tero Nurmi


VALKOINEN

vs. Vifk 2-0 Maalit: Topias, Peetu.

vs. BK-48 Gul 5-1 Maalit: Peetu x2, Eemil x2,Matias

vs. SJK Kulta 0-3 Maalit: -

vs. IF Standard 3-3 Maalit: Peetu, Matias, Eemil.

Valkoisen pelit saivat hyvän startin kun nollattiin paikallisvastustaja, vaikka oma peli oli vielä hermostunutta ajoittain. Lauantain toinen peli oli jo sitten paremmin kontrollissa alusta loppuun. Sunnuntain ensimmäinen vastustaja oli kovaksi tiedetty SJK ja todella vetisissä oloissa pojat pelasivat kuitenkin ennakkoluulottomasti. Silti vastustaja sai lammikoiden välistä voittoon tarvittavat maalit. Viimeinen peli näytti alkuun olevan läpihuutojuttu kahden nopean maalin myötä, mutta vastustajan kolme peräkkäistä osumaa pistivät käsikirjoituksen aivan uusiksi. Toinen puoliaika oli armotonta taistelua vesilammikoita ja sitkeästi puolustanutta vastustajaa vastaan. Lopuksi saatiin lohduksi tasoitusmaali. Raidan riveissä peräti kolme pelaajaa teki debyyttinsä Vepsun riveissä.

Joukkueessa pelasivat: Valtteri Rahko, Matias Jurvanen, Oscar Nylund, Kaapo Ohra-aho, Daniel Suutari, Niklas Sulkakoski, Eemil Väyrynen, Beder Al-zidi ja Topias Häivälä. Valmennus: Tuomo Jurvanen


1924

vs. FC Kiisto 4-3 Maalit: Arvi x2,Paulus x2

vs. SJK Musta 5-3 Maalit: Arvi x2, Paulus x2, Kuisma

vs. Jaro Grön 4-1 Maalit: Paulus, Leo Olavi, Max, Lucas

vs. Kraft FF 4-1 Maalit: Arvi 2, Max, Lucas.

1924 kohtasi ensimmäisenä pitkää palloa pelissään suosivan FC Kiiston, joka pääsi ottelussa jo 1-3 johtoon. Joukkue näytti taistelijan luonteensa ja käänsi ottelun vielä voitoksi huolimatta siitä, että peli ei toiminut alkuunsakaan kovaa pelannutta vastustajaa vastaan. Tämä ensimmäinen peli oli myös tämän lohkon "finaali", kun FC Kiisto voitti kaikki muut pelinsä paitsi Vepsun. Lauantain toinen peli SJK:n Mustaa vastaan oli ensimmäistä parempi ja näytti jo peliltä, kun taululle saatiin puoliajalle lukemat 0-3. SJK tuli toiselle puoliajalle vahvasti, mutta 1924:n pojat puolustivat uhrautuvasti ja SJK sai maistaa tappion katkeraa kalkkia. Sunnuntaina kenttä ei antanut mahdollisuutta taitofutikseen, joten taktiikkana turnauksessa ollut timantti päätettiin pitää kärjestä hyvin terävänä. Jaro Grönistä ja Kraftista ei sen suurempaa uhkaa 1924:n joukkueelle muodostunut, vaan joukkue kahlasi kuravellissä voitosta toiseen ja pelasi koko turnauksen häviämättä otteluakaan.

Joukkueessa pelasivat: Arvi Erhnrooth, Paulus Alatalo, Patrik Alatalo, Kuisma Karjala, Leo Olavi Kainulainen, Matias Salo, Lucas Talmat, Max Poikela ja Niklas Rautava. Valmennus: Mika-Markku Karjala


MUSTA

vs. Jaro Röd 0-2 Maalit: -

vs. SJK Valkoinen 3-4 Maalit: Arttu x2, Roope

vs. NIK 5-0 Maalit: Arttu, Nuutti, Joona, Roope, Jaapo

vs. Norrvalla FF 10-0 Maalit: Roope x3, Arttu x2, Jaapo x2, Nuutti, Joona, Lauri

Mustan turnauksen alku meni ihmetellessä ja Jaro karkasi kahden maalin johtoon. Tämän jälkeen peli saatiin haltuun, mutta lukuisista paikoista huolimatta palloa ei pieniin maaleihin saatu. Toisessa ottelussa kävi päinvastoin, 3-1 tilanteessa kaikki näytti hyvältä mutta toisella puoliajalla SJK jyräsi fyysisellä pelillä voittoon. Sunnuntaina voittotili aukesi ja oma maalikin pysyi koskemattomana, päätösottelussa maalihanat aukesivat oikein kunnolla vaikka kenttä olikin siinä vaiheessa jo täysin kuravelliä.

Joukkueessa pelasivat: Arttu Lakonen, Roope Kamppinen, Nuutti Heimonen, Joona Rasinmäki, Jaapo Anttila, Lauri Mäkisalo, Niilo Haapaniemi, Oskari Kähtävä ja Eetu Pajuluoma. Valmennus: Timo Rasinmäki


   
Lisää uutisia
VPS J III-div
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat