Finaalipaikat karkasivat Juniorcupenissa
8.9.2017 0:01 Uutiset / VPS U8 P09

VPS-j P09 onnistui selvittämään tiensä Juniorcupenin pudotuspelivaiheeseen kaikilla kolmella joukkueellaan. Valitettavasti kaikkien taival katkesi jo puolivälierävaiheeseen.

Juniorcupenin puolivälieriä pelattiin tällä viikolla. U8-sarjassa Mustan taival katkesi maanantaina, Valkoisen torstaina, samoin kuin U9-sarjan joukkueen.

Musta v:s. Malax IF 1-4 Maalit: Leo

Maanantain ottelu Fennia Areenalla alkoi Vepsun hallinnalla ja puolittaisia paikkojakin luotiin useita. Malax kuitenkin puolusti tiukasti ja vedot kääntyivät kulmapotkuiksi. Ensimmäisen puoliajan loppua kohden pelinrakentelu unohtui ja muuttui kuskaamiseksi. Maalahtelaiset saivat prässillä riistoja ylhäällä ja karkasivat näillä parin maalin johtoon. Leon maali ennen taukoa toi toivoa, mutta toinen jakso oli heikompi ja vieraat pääsivät kaunistelemaan voittolukemiaan pariin otteeseen.

Joukkueessa pelasivat: Remi Heinonen, Lucas Talmat, Joona Rasinmäki, Roope Kamppinen, Nuutti Heimonen, Lauri Mäkisalo, Oskari Kähtävä, Leo Tyrväinen ja Onni Virta. Valmennus: Timo Rasinmäki, Jani Heinonen


Valkoinen vs. Laihian Luja Sininen 4-6 Maalit: Eemil x2, Niilo, Otto

Torstaina Laihialla asettui vastaan Lujan Sininen joukkue. Kaikki näytti vaasalaisittain hyvältä vielä puoliajalla, kun taululla oli 4-2 johto, mutta toinen jakso menikin sitten kotijoukkueelle tylysti 4-0. Kauden aiemmista kohtaamisista vahvistunut joukkue tiivisti peluutustaan, ja sai näin käännettyä pelin voitoksi.

Joukkueessa pelasivat: Nuutti Nurmi, Eemil Väyrynen, Veeti Karppinen, Otto Granqvist, Niilo Haapaniemi, Juuso Uusi-Ranta, Eetu Pajuluoma, Eetu Harju ja Kuisma Karjala. Valmennus: Mika-Markku Karjala


VPS-j P09 vs. VPS-j Valkoinen 2-5 Maalit: Arttu x2

Torstai oli toivoa täynnä myös vuotta vanhempien sarjassa, kun vastaan asettui hiljattain runkosarjassa kaadettu Vepsun ryhmä. Tällä kertaa nollakasit eivät kuitenkaan antaneet nuorempien yllättää, vaan selvittivät tiensä finaalitapahtumaan lopulta selvällä marginaalilla. Arttu onnistui kerran avauspuolikkaalla ja toi nollaysit vielä maalin päähän toisen kaksikymmentäminuuttisen alkuun, mutta sen lähemmäksi ei tällä kertaa päästy.

Joukkueessa pelasivat: Arttu Lakonen, Arvi Erhnrooth, Kaapo Ohra-Aho, Matias Jurvanen, Beder Al-zidi, Jaapo Anttila, Paulus Alatalo, Max Poikela ja Noa Lankinen. Valmennus: Tuomo Jurvanen, Jukka Lankinen


Finaalipaikkojen karkaaminen kaikkien joukkueiden osalta oli luonnollisesti pettymys, etenkin kun kauden aikana pelatut ottelut osoittivat että vastustajat olivat voitettavissa. Pelit eivät sujuneet myöskään pelillisesti kuten olisi toivottu, mutta sellaistahan se joskus on. Kokonaisuutena Juniorcupen meni kuitenkin hyvin, U9-sarjassa 17 ottelua, joista kymmenen voittoa. U8-sarjassa 40 ottelua ja 25 voittoa. Mukana oltiin laajalla pelaajamateriaalilla ja kaikki 38 pelaajaa onnistuikin kauden mittaan maalin teossa. Yhteensä maalia päästiin tuulettamaan 334 kertaa 57 ottelussa, siis lähes kuusi kertaa per peli. Omasta maalista palloja kaivettiin lähes puolet harvemmin. Kausi ei suinkaan päättynyt tähän, vaan jo tulevana viikonloppuna pelit jatkuvat Norrvalla Cupissa, jossa ollaan mukana neljän ryhmän voimin. Myöhemmin syyskuussa käydään myös MuSan turnauksessa Porissa ja lokakuun puolella vielä Kokkolassa.
   
Lisää uutisia
VPS J III-div
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Kategoriat