26
SYY
15.00
VPS-j 3.Div, Kolmonen

FC Korsholm - VPS -j   4 - 1

Centralidrottsplan, Korsholm

VPS-j viides Kolmosessa 2015

VPS-j pelasi kauden viimeisen ottelun Kolmosessa ja panoksena oli vielä nousu neljänneksi ja jopa kolmanneksi. Lisäksi joukkue oli vaikuttamassa Kolmosen ensi kauden sarjaan, sillä voittamalla vastustaja Korsholman, olisivat mustasaarelaiset pudonneet varmuudella Neloseen. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan Korsholm voitti 4-1(3-1) ja varmisti paikan ensi kaudeksi Kolmoseen, kun samaan aikaan Kraft2 hävisi Sportingille.

 

Ottelu alkoi VPS-j:n kannalta erinomaisesti, kun vain muutaman minuutin pelin jälkeen pallo oli vastustajan maalissa. Maalintekijänä maalin edestä Topias Iloviita ja esityön tekijänä Joni Uusipaikka. Sitten alkoikin vaasalaismurheet, kun Korsholm iski puoliajalle kolme hieman poikkeuksellista maalia, jotka kaikki olisi ollut estettävissä, mutta joskus käy näin. Kun VPS-j ei saanut paikoista maaleja, oli puoliaikatulos hieman haastava mustavalkoraitaisille.

 

Toisella jaksolla VPS-j pyrki saamaan pelin paremmin haltuunsa ja aloittamaan takaa-ajon mahdollisesti nopealla onnistumisella. Valitettavasti Korsholm teki puoliajan ensimmäisen ja ainoan maalin melko aikaisin toisen jakson alussa. Ja juuri edellisessä tilanteessa toisessa päässä VPS-j:llä oli hyvä paikka kaventaa peli maalin päähän. Toisen puoliajan loppu menikin sitten pelailuksi, eikä tarjonnut kovinkaan ihmeellistä ainakaan Vepsu-kannattajille.

 

Valmentaja Mika Koivumäen mukaan joukkueen tarkoitus oli tosissaan ottaa neljäs paikka.

- Vakaa aikomus oli lähteä tähän peliin vähintään yhtä kovalla asenteella kuin aina, mutta peli olikin sitten vähän eriskummallinen. Korsholm onnistui iskemään maaleja ja meillä lopahti pelaaminen jonkun verran nopean maalin jälkeen. Toisellakin jaksolla olisimme voineet hyvinkin saada pelin vielä jännäksi, mutta heidän neljäs maali taisi lopulta olla ratkaiseva.

 

Koivumäen mukaan kausi oli onnistunut ja ensi kaudesta tulee mielenkiintoinen.

- Emme ole vielä päättäneet jatkosta, mutta katsotaan jos pääsemme sopimukseen. Kolmonen on ensi kaudella luultavasti tätä kautta kovempi, joten meilläkin riittää haastetta. Yksi varteenotetteva vaihtoehto on harjoitella kolmesti viikossa. Tämän vuoden kaksi per viikko on ehkä liian vähän. Tämä kausi meni hyvin ja viides sija on hyvä. Pelasimme voitto-otteluissa hyvää joukkuepuolustusta ja onnistuimme kääntämään tasaisia pelejä voitoiksi. Moni peli olisi voinut päättyä tasan, mutta meillä oli vaan yksi tasuri. Siksi pistepottikin on tuo mikä se on.

 

VPS-j juhli pelin jälkeen saunalla ja vielä on edessä päätösristeily. Sitä ennen saamme jännittää ketkä joukkueet pelaavat ensi kaudella kanssamme Kolmosta.

 

VPS-j kiittää fanejaan ja tukijoitaan menneestä kaudesta ja toivoo aktiivisen seurannan paikanpäällä ja somessa jatkuvan myös tulevalla kaudella!

Tilastot
FC Korsholm

4 - 1

(3-1)

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤