VPS-j 3.Div, Kolmonen

Sisu-Pallo - VPS -j   0 - 1

Jouppilanvuori

14.9.2015 VPS-j voitti Sisu-Pallon

VPS-j pelasi perjantai-illan ottelun Seinäjoella iltavalaistuksessa ja tekonurmella. Vieressä oli stadionin rakennustyömaa ja
paljon sielläkin on jo maatöitä tehty. Hienohan stadionista varmasti tulee,
Itse ottelu oli tasainen vääntö, joka päättyi lopulta ilahduttavasti VPS-j:n voittoon 0-1(0-0).

Ottelun ensimmäinen jakso oli ihan vauhdikasta peliä, jossa molemmat saivat paikkansa ja peli kulki kohtalaisesti tekonurmella. Kenttä oli
kyllä pomppuisuuden vuoksi hankala pelata, jos pienikin prässi pallollisella oli. VPS-j:n näkyvin pelaaja oli Rene
Koivisto
, joka teki kovasti töitä ja oli saada pallon maaliinkin, mutta valitettavasti osuma tuli ainoastaan rimaan. Yksi samanmoinen paikka oli myös vieraspäässä, mutta Jesper Lagerström sai torjuttua pallon myöskin rimaan.

Toisella jaksolla VPS-j onnistui mennä johtoon, kun Koivisto syötti poikittain maalille, jossa Topias Iloviidan pieni
ahdistelu vaikutti puolustajan ratkaisuun, ja pallo meni omaan maaliin. Maalin jälkeen VPS-j joutui puolustuskannalle, mutta Marko Pirhonen ja Hannes Eerola pitivät muiden puolustajien ja maalivahdin kanssa oman maalin koskemattomana. Näin kolme pistettä Vaasaan.

Valmentaja Mika Koivumäki oli tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

- Ihan hyvä peli meiltä, jossa ensimmäisellä puoliajalla olimme hyviä ja toisella ehkä vähemmän hyviä. Kuitenkin puolustuspelaaminen
läpi 90 minuuttisen oli hyvää, eikä Sisupallo päässyt lopulta kovin pahoihin paikkoihin loppua kohden. Yritimme kyllä pitää pakan korkealla, mutta hieman loppui kunto prässätä kovempaa ja siksi jouduimme vetäytymään. Olihan siinä pari paikkaa kuitenkin meilläkin toisella puoliajalla, kuten myös vastustajalla, mutta tällä kertaa pisteet tuli meille.

VPS-j jatkaa otteluita torstaina HBK:ta vastaan Palosaarella. Voitolla joukkue pystyisi varmistamaan viidennen sijan.

Ensi viikolla viimeisessä ottelussa joukkue matkustaa Botniahallin viereen Korsholman vieraaksi, ja saattaa olla, että tuossa ottelussa on kotijoukkueella vielä reilusti panosta.