Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Musta
Julkaistu: 12.07.2017 00.00

Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Musta

Musta joukkue osallistui Wasa Footballcupiin U9-sarjassa, jossa pelit sujuivat hienosti. Voittoja vuotta vanhemmista vastustajista tuli peräti neljä kappaletta, ja niistä pari varsin selkein lukemin.

Musta vs. ToVe Chelsea 10-1 Maalit: Paulus x4, Arttu x2, Eemil x2, Arvi, Beder

Alun haparoinnin jälkeen täydellistä pelin hallintaa, kuten loppunumerotkin osoittavat. Paljon hienoja maaleja ja komean voiton myötä hieno alku turnaukselle.

Musta vs. FC Ylivieska Bayern 3-5 Maalit: Arttu x2, Paulus

Ylivieska pelasi kaunista futista, jossa palloa kierrätettiin nätisti ja pari komeaa maaliakin nähtiin sen seurauksena. Vepsulle ottelun alku oli vaikea, mutta kun vauhtiin päästiin toinen jakso kääntyi raitapaidoille vastustajan väsyessä kovaan tempoon. Pidemmällä peliajalla lopputuloskin olisi saattanut kääntyä...

Musta vs. Kuffen 6-1 Maalit: Paulus x2, Joona x2, Arttu, Max

Lauantaina kohdattiin sitten omalta alueelta tutut joukkueet. Kuffenia vastaan ottelu oli alusta loppuun vaasalaisten hallintaa, hienoja kuvioita, pallon kierrätystä, mutta myös fyysistä vääntöä. Paulus ja Arttu jatkoivat maalitehtailuaan, mutta myös Joona ja Max avasivat hanansa tässä ottelussa.

Musta vs. Solf IK 3-1 Maalit: Paulus x2, Noa

Lauantain toinen peli oli todella fyysinen ja runsaiden maalipaikkojen värittämämä. Viimeistely kuitenkin ontui ja näin jännitys säilyi viimeisille minuuteille asti. Myös vastustajan maalivahti pelasi huippupelin. Pallolinen hallinta oli Vepsulla, mutta jos et tee paikoista, niin pelistä tulee hankala. Lopulta ratkaisijaksi nousi jälleen tuttu kaveri, tällä kertaa ensimmäisen puoliajan maalivahtina ollut Paulus kahdella osumallaan. Myös Noa avasi ottelussa maalitilinsä ja näin kaikki joukkueen pelaajat olivat päässet maalin makuun jo turnauksen kahden ensimmäisen päivän aikana.

Musta vs. I-JBK 4-3 Maalit: Arttu x2, Paulus, Beder

Myös sunnuntain aamuottelussa riitti jännitettävää aina loppuminuuteille asti, jolloin Arttu pääsi läpi ja viimeisteli ratkaisuosuman. Koko ottelun ajan mentiin kovalla tempolla päästä päähän, eikä yleisöllä takuulla ollut tylsää. Voitto oli samalla joukkueelle ensimmäinen I-JBK:sta.

Musta vs. SJK Kulta 0-3

Turnauksen viimeinen ja ennalta kaikista kovin ottelu, oli kovaa vääntöä ja taistelua sateessa. Periksi ei annettu ja lähellä oltiin maalintekoa, mutta tällä kertaa ei parista ylärimasta ja muista huipputonteista huolimatta onnistuttu. Lopulta SJK oli kovempi, taitavampi ja maaliahneempi, joten tulos oli oikeutettu.

Turnaus antoi joukkueelle paljon. Tulosten takaa oli mahtavaa nähdä, että pojat tsemppasivat loppuun asti ja ohjeet, joita valmentaja antoi ottelupalaverissa, toteutuivat myös pelikentällä.


Joukkueessa pelasivat: Noa Lankinen, Arttu Lakonen, Joona Rasinmäki, Paulus Alatalo, Eemil Väyrynen, Max Poikela, Beder Al-Zidi ja Arvi Ehnrooth. Valmennus: Timo Rasinmäki




Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤