Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Raita
Julkaistu: 10.07.2017 00.00

Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Raita

Vuoden 2017 Wasa Footballcupin U8-sarjassa oli mukana peräti neljä VPS-joukkuetta. Kolmen VPS-j P09 joukkueen lisäksi mukana oli Junnuliigan oma joukkue. Kaikista näistä Raidan pelit sujuivat tuloksellisesti parhaiten turnauksessa.

Raita vs. BK-48 blå 10-0 Maalit: Lucas x3, Leo x3, Remi x2, Niilo, Oscar

Turnaus sai lentävän lähdön, kun avausottelusta irtosi murskavoitto. Vastustajana oli edellisen päivän juniorcupenista tuttu BK-48 Blå. Peli toimi heti alusta asti todella näyttävästi Remin ja Lucasin vyöryessä laidoilta ylöspäin, ja kuten lukemistakin voi päätellä myös viimeistely toimi.

Raita vs. I-JBK 2-3 Maalit: Remi x2

Myös toiseen otteluun vastaan asteli edelliseltä päivältä tuttu vastustaja. Valmennus sekoitti pelipaikkoja niin, että edellisessä pelissä laidoilla viilettäneet Lucas ja Remi pelasivat hyökkäävissä rooleissa ja maalivahteina. Tämä sekoittaminen yhdistettynä pitkään päivään ja kuumaan ilmaan aiheutti sen, että omaa peliä ei pystytty pelaamaan ollenkaan. Tuloksena vähämaalinen ottelu, jossa vastustaja teki voittomaalin aivan ottelun lopussa

Raita vs. Laihian Luja Valkoinen 4-7 Maalit: Niklas, Remi, Leo, Lucas

Ottelu pelattiin Torilla. Luja prässäsi totutun kovaa ja menikin 3-0 johtoo salamamaaleilla. Niklas kavensi vaparista ja heti perään Remi laittoi suoraan kulmasta sisään, game on boys! Loppu oli laadukasta ja tiukkaa peliä jossa kumpikaan ei antanut periksi. Laihia voitti ansaitusti paremman viimeistelynsä myötä.

Raita vs. FC Kiisto 4-1 Maalit: Lucas x2, Leo, Niilo

Kiisto lähti peliin samanlaisella prässillä mitä nähtiin edellisessä ottelussa Lujalta. Nyt laitapelaajat Remi ja Lucas onnistuivat kontrolloimaan prässiä oikea-aikaisilla kierrätyksillä. Vastustaja oli hyvä, mutta Raita onnistui pelaamaan prässin alta pois aivan kuten edustusjoukkue. Maalipaikkojakin syntyi jonkin verran poitittaissyötöillä keskustaan. Päivä oli mukava päättää voittoon ennen illan discorientoja.

Raita vs. Kauhajoen Karhu 0-5

Karhu oli ehdottomasti kovin vastustaja, joka tässä turnauksessa vastaan asettui. Tämä näkyi niin ottelun lopputuloksessa kuin lohkon taulukossakin. Pelitilanteiltaan kohtaaminen oli kuitenkin tasaväkinen, ja valmennus katsoi ilolla, miten pojat väänsivät koko kolmekymmentäminuuttisen fyysisen vastustajan kanssa. Kaikki Karhun maalit syntyivät pomppupalloista sekä erikoistilanteista.

Raita vs. VIFK blå 7-1 Maalit: Niilo x3, Oscar, Leo, Remi, Lucas

Turnaus päätettiin torilla hienoissa puitteissa. Ottelu oli alusta loppuun Raidan hallinnassa ja onnistujaksi nousi puhtaan hatun tehnyt Niilo, joka pelasi muutenkin todella onnistuneen turnauksen keskikenttänä ja maalivahtina. Torilla vallitsi mahtava fiilis ja oli hienoa kiittää katsojia yhdessä paikallisvastustajan pelaajien ja valmennuksen kanssa. Hienoa vaasalaista futiskulttuuria!


Joukkueessa pelasivat: Remi Heinonen, Leo Tyrväinen, Lucas Talmat, Niklas Rautava, Niilo Haapaniemi, Oscar Nylund ja Otto Vehkaoja. Valmennus: Jani Heinonen

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi Y-tunnus 1652597-9. Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤