Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 1924
Julkaistu: 10.07.2017 00.00

Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 1924

Vepsun 1924 osalta turnaus oli tiukkojen taistojen sävyttämä. Maalihanat aukesivat toden teolla vasta viimeisessä ottelussa, kun valmennusvastuu oli siirtynyt pelaajien vanhemmille.

1924 vs. Malax IF Blå P09 0-2

Avausottelussa Vepsun pojat olivat aavistuksen verran aamu-unisia ja maalahtelaiset saivat omat osumansa vähän turhan helpolla. Ensimmäisen kerran omissa soi, kun irtopallo ei kelvannut kenellekään ja toinen takaisku tuli kaukolaukauksella johon ei löytynyt peittäjiä. Vepsun paras paikka oli Eetu Harjulla, joka pamautti pallon yläputkeen. Myöhemmissä otteluissa Eetu kyllä osui sitten myös putkien väliin ollen joukkueen tehokkain maalintekijä turnauksessa neljällä osumallaan.

1924 vs. VIFK Vit
3-3 Maalit: Lauri, Miko

Joukkueen pistetili aukeni toisessa ottelussa, mutta kahden maalin johtoaseman menetys korpesi ainakin koutsia. VIFK teki ottelussa neljä maalia, joista yhden jopa omaan verkkoon. Taisteluilme joukkueella oli kuitenkin aamuista ottelua huomattavasti parempi, mikä nosti odotuksia lopputurnauksen osalta. Eetu Pajuluoma ja Otto Granqvist näyttivät muulle joukkueelle esimerkkiä asenteellaan.

1924 vs. BK-48 Gul 2-3 Maalit: Eetu H, Otto

Lauantain avausottelussa Eetu Harju avasi maalihanat tykittämällä vapaapotkun oikeaan alanurkkaan. Tasoitus tuli tylysti heti avauspotkusta, johtomaali kulmapotkun jälkeisestä hässäkästä ja vastustajan kolmas osuma vapaapotkusta harjoitellun kuvion päätteeksi. Vepsu kavensi vielä, kun Otto taisteli loppuun ja tökkäsi pallon maaliin juuri ennen kuin neuermaisesti vastaan tullut maalivahti teloi hänet nurmen pintaan.



1924 vs. Luja P09 4-5 Maalit: Eetu P, Niklas, Otto, Nuutti

Eetu Pajuluoma vei Vepsun johtoon, mutta sitten Luja päästettiin rinnalle ja ohi. Karkumatka osoittautui liian suureksi, eikä lopun hyvää taistelua palkittu. Tuloksena toistamiseen tiukkaakin tiukempi tappio. Torilla järjestetystä potkukilpailusta napatut fidget spinnerit taskussa oli kuitenkin kiva lähteä valmistautumaan illan turnausdiscoon.

1924 vs. Luja Sininen 1-2 Maalit: Eetu H

Sunnuntain ensimmäinen taisto jatkoi lauantailta tuttua kaavaa. Lujan suhteellisen laadukasta nippua vastaan taisteltiin mainiosti ja pienestä oli taas kiinni, ettei poikien kovaa tsemppaamista palkittu. Kaikki panokset päätettiin iskeä viimeiseen peliin, että pojat saisivat vihdoin tietää mikä on valmentajan salaisena pitämä palkinto, joka voitosta luvattiin... Ottelun ainoa vaasalaismaali syntyi, kun Eetu Harjun sivurajaheitto lipsahti maalivahdin käsien kautta suoraan verkkoon.

1924 vs. I-JBK Blå 6-1 Maalit: Eetu H x2, Elias, Miko, Lauri, Otto

Wasa Footballcupissa myös erotuomarivastaavana toiminut Mika-Markku Karjala joutui viimeisen pelin aikana selvittämään erotuomareiden aikatauluihin liittyviä sotkuja ja näin valmennusvastuun nappasivat Oton äiti ja Laurin isä. Pois potkittu valmentaja katseli kaukaa sivusta, kun pojat näpäyttivät kunnolla ja nappasivat komean 6-1 voiton I-JBK:sta.



Joukkueessa pelasivat:
Eetu Harju, Eetu Pajuluoma, Elias Nurmikoski, Miko Hirvonen, Lauri Mäkitalo, Otto Granqvist, Niklas Sulkakoski ja Nuutti Heimonen Valmennus: Mika-Markku Karjala

Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤