Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Vepsu
Julkaistu: 09.07.2017 00.00

Wasa Footballcup 2017: VPS-j P09 Vepsu

VPS P09 oli Wasa Footballcupissa tällä kertaa peräti viiden joukkueen voimin, minkä lisäksi 09-syntyneiden sarjassa oli myös junnuliigan oma joukkue mukana. Kuten kaikki muutkin joukkueet, Vepsu pelasi kaksi ottelua kaikkina kolmena turnauspäivänä.

Vepsu vs. Luja 0-7

Perjantain avausottelu Lujaa vastaan oli tasainen aina avauspuoliajan loppuun asti, mutta tahattomasta käsivirheestä tuomittu rangaistuspotku antoi laihialaisille mahdollisuuden siirtyä johtoon, minkä jälkeen vaasalaisten peli romahti. Toisella puolikkaalla Luja iski peräti kuusi maalia Vepsun verkkoon.

Vepsu vs. FC KoMu 3-2 Maalit: Tuukka, Oskari, Lukas

Voittotili aukesi iltapäivän tiukassa taistossa. KoMu tasoitti kahdesti, mutta ei enää kolmatta kertaa. Ottelussa nähtiin myös joukkueen turnauksen komein maali, joka kuitenkin hylättiin, koska sitä edeltänyt rajaheitto oli annettu väärin.

Vepsu vs. I-JBK Blå 2-6 Maalit: Tuukka, Oskari

Lauantain kamppailut käytiin torille kyhätyllä kentällä. Ottelu I-JBK:ta vastaan vaikutti olevan hyvin hallussa 2-0 tilanteessa, mutta valmentajan vaihtovirheestä syntyneen kavennuksen jälkeen oma peli taas katosi, ja lopulta tappiolukemat olivat selkeät, vähän kuten edellisaamuna Lujaakin vastaan.

Vepsu vs. Luja Sininen 1-7 Maalit: Oskari

Toisessa torilla pelatussa ottelussa kohdattiin jälleen Luja, tällä kertaa Sininen ryhmä. Oskari vei Vepsun johtoon heti aloituksen jälkeen, mutta lopulta tämäkin taisto kääntyi laihialaisille. Pelin jälkeen koettiin yksi turnauksen kohokohtia, kun edustuksen eurosankari Seba Strandvall tuli poikien kanssa yhteiskuvaan.

Vepsu vs. VIFK Vit 0-5

Sunnuntaiaamun paikallispeli VIFKiä vastaan oli hyvin kaksijakoinen, mutta tällä kertaa se oli Vepsu, jonka peli parani huomattavasti toiselle puoliajalle. Ensimmäisen vartin jälkeen taululla oli jo 0-4, mutta sitten raitapaidat heräsivät. Maalia ei kuitenkaan syntynyt lukuisista hyvistä yrityksistä huolimatta ja lopussa vastustaja pääsi kuittaamaan vielä kertaalleen.

Vepsu vs. Malax IF Blå 0-3

Myös turnauksen päättäneessä ottelussa voitto olisi ollut otettavissa, mutta maalihanat olivat tukkeutuneet pysyvästi. Peli oli kuitenkin tasaista ja paikkoja tuli molemmille joukkueille. Matsin jälkeen marssittiin lavalle, ja kaikkien kaulaan pujotettiin mitalit muistoksi hienosta turnauksesta.

Joukkueessa pelasivat: Samuli Melender, Oskari Kähtävä, Leo Olavi Kainulainen, Julius Björndahl, Joel Salakka, Tuukka Lahti, Lukas Palm, Matias Salo ja Noa Nyrhilä. Valmennus: Tero Nurmi


Seuran uusimmat

Vaasan Palloseuran Juniorit ry, Ruutikellarintie 6, 65100 VAASA. info@vpsjuniorit.fi 

Y-tunnus 1652597-9. 

Iban FI51 5670 0820 2089 55

Vastuullisuus Periksiantamattomuus Seura❤